Close
At bede om hjælp ..
facebook pinterest twitter

At bede om hjælp ..

Avatar
enmorsunikkeverden 9 oktober 2015, 10:59

Som nybagt mor vil man gerne vise alle, at man sagtens kan klare det! Det kan godt være man græder sig selv i søvn, men det er der jo ingen der ser.

Jeg synes ikke det er hårdt at ha’ et barn, men der er perioder hvor min krop ikke er enig. Og jeg skammer mig over det! Hvorfor? Fordi jeg har en nem, dejlig dreng. Fordi man er en dårlig mor, hvis man ikke kan overskue sit eget barn! Eller er man? Man er vel først en dårlig mor, når man stopper med at overskue barnet.

Jeg måtte bede om hjælp i dag. De sidste dage har jeg været sløv, små svimmel og utilpas. I dag kan jeg intet holde i mig. Min mand har overarbejde, igen! Nårh ja, jeg sagde vidst selv, at han skulle ta’ hvad han kunne få. Penge er jo rare at ha’ 🙂 Så jeg måtte ringe til svigermor, min egen mor er i Tyrkiet, på luksus ferie (misundelse stinker!). Og det er sjovt, for jeg ved at hun hellere end gerne vil hjælpe. Hun elsker Felix, og kan nærmest ikke undværre ham mere end et par dage. Hun tilbyder altid sin hjælp, lidt for meget nogen gange, men jeg ved hun er der. Alligevel skal jeg lige sluge en vis stolthed, ved at ringe og spørge om hun vil komme og lave mad til mit barn.

Er jeg en dårlig mor, fordi jeg er skidt tilpas? Eller er jeg en god mor, fordi jeg spørger om hjælp?