Den bedste dag, som mor til 2 💙💜

Nu skrev jeg i sidste uge om, hvor hårdt det kan være, at ha’ pseudo tvillinger. Men, der findes faktisk også gode dage. I dag er en af dem.

Det startede faktisk i nat, hvor Lilje sov 6 timer i streg 👏🏻 Alt passede perfekt, så hun sov, mens Felix og jeg fik morgenmad og tøj på. Felix var næsten ikke morgensur, kun en enkelt gang kom der bæ-mund.

Vi så Brandmand Sam, mens Lilje blev ammet. Alle kom i klapvognen uden skrål og vi kom afsted. Felix sang hele vejen og Lilje faldt i søvn. Felix gik glad ind i vuggeren, gav mig sutten og nussekluden med det samme og vinkede farvel.

For første gang i 2 uger, sov Lilje videre i vognen, hun fik lige sutten 3 gange, men endte med at sove i 2,5 time!! Jeg fik spist, talt i tlf, tjekket facebook, ordnet vasketøj, kom i gang med madlavningen og hun vågnede glad og smilende. Hun blev ammet, jeg fik dejlige smil og hun lå og kiggede (som i ikke oven på mig!!) på noget legetøj, mens jeg gjorde maden færdig! Også det er første gang i 2 uger!

Ja, jeg laver maden klar, så jeg kan koncentrere mig om Felix når han kommer hjem. Det giver mig en helt anden ro, og det smitter klart af på børnene.

Lilje og jeg tog en slapper på sofaen, hun sov jeg så serie.

Felix modtog mig med er kæmpe kram, gik lige med hjem, hyggede mens maden var i ovnen – her sov Lilje igen ude i vognen, men det var en kort fornøjelse. Man skulle tro spædbørn kendte lyden af bestik, den er stensikker, hver gang jeg skal have aftensmad. Hun fandt sig (for første gang i 2 uger!!) i, at sidde i skråstolen (ja bare skyd mig!) mens jeg spiste færdig.

OG Felix lavede sin første rigtige “joke” 😃 Jeg ville spørge om om noget: “Felix” han ignorede mig. “Felix” han hørte mig slet ikke! I det jeg skulle til at blive irriteret kigger han op: “BØH” – vi var alle færdige af grin! (Man skulle nok ha’ værer der)

Felix’s humør fortsatte – dog kvitterede han lige med en lort i badekaret. Fy for den lede … Som det hold vi er, fik vi hurtigt ordnet den. Lilje blev puttet, desværre med en del gråd. Hun har lidt svært ved at takle al den stimuli om eftermiddagen.

Felix er så dejlig nem at putte. En tår mælk og et kys, så ligger han sig ned og vinker godnat. Han snakker med bamserne til han falder i søvn. En sjælden gang i mellem bliver han overgearet og vi må ned og sige godnat igen.

Voksen tid med Game Of Thrones blev det også til.

En dejlig dag, glade børn, glade forældre, hygge, kys og kram 💙💜

Sådan en dag kan jeg leve længe på.

image