Blomsterdag 🌸

Vi er SÅ heldige!

Da vi skulle købe hus, kiggede vi forskellige steder i landet. Det vigtigste var, at huset levede op til vores krav. Så skulle vi nok kunne bosætte os alle steder.

Heldigvis valgte vi, at købe et hus tæt på vores forældre. Det var det bedste valg vi kunne tage! Jeg ved simpelthen ikke, hvad vi skulle ha’ gjort uden dem!

De stiller altid op! Når børnene er syge, når vi er syge, til leg og hygge – og det er SÅ fedt!

Vi har f.eks. lige haft blomsterdag i vuggestuen. Her skal bedsteforældre komme og plante blomster på legepladsen sammen med børnene. Ikke mindre end 3 bedsteforældre havde vi med, og de nød det!

Og helt ærligt, er der noget bedre end at se sit barn blive overøst med kærlighed? Nej vel?

Jeg har de sidste måneder haft nogle “aha-oplevelser”, og det er for alvor gået op for mig, at man skal huske at sætte pris på sine forældre. De er her desværre ikke for evigt.

En oplevelse, som var meget … Hård for mig, fik mig til at se, at mine forældre, som jeg altid har set som superhelte, ikke er udødelige. De er sårbar, skrøbelige mennesker. Guderne skal vide, at jeg ikke altid har behandlet dem lige pænt, de har godt nok stået model til meget! Og først nu, hvor jeg selv er mor, forstår jeg deres tålmodighed og tilgivelse. Den ubetingede kærlighed, kan overvinde alt ❤️

Jaja, det blev et sukkersødt opslag, men for pokker hvor er det vigtigt, at vi husker hinanddn på, at selv en travl hverdag skal indeholde kærlighed!

Jeg taler aldrig med mine forældre, uden at sige jeg elsker dem. Måske lidt kvalmende, men der var en dag, hvor jeg troede jeg skulle miste en af dem, og da jeg sad der, grådkvalt, blev jeg i tvivl om jeg havde sagt det. Det er en så lille, men så betydelig sætning! Så sig det hellere en gang for meget, end en gang for lidt ❤️

Jeg beklager et oplæg uden billeder, jeg har nogle tekniske problemer. Billederkan ses på min instergram @enmorsunikkeverden