Den største beslutning

Man skal træffe mange vigtige beslutninger i sit liv. Den ene større end den anden.

Den største beslutning var klart, da jeg stoppede på prævention, og kort tid efter blev gravid med Felix. Derefter føles det som om, man skal tage den ene vigtige beslutning efter den anden. Hvilke tiltag skal man tage i graviditeten? Hvordan fortæller man det til omverdenen? Skal man kende kønnet? Hvilke navne bryder man sig om? Hvordan kunne man tænke sig fødslen kommer til at forløbe? Hvilke ting er bedst at købe til baby? Hvordan skal baby værelset indrettes? Bare det at vælge en barnevogn er jo totalt uoverskueligt! Når babyen så kommer, fortsætter det kun. Amme vs flaske? Hvor meget skal man kæmpe for det virker? Hvis det kører, hvor længe skal man så amme? Hvornår skal man starte på grød? Skal man følge alle sundhedsstyrelsens anbefalinger? Hvor længe skal man det? Må han smage dit og dat. Hvilke bleer er bedst, skal man gå op i kemi? Dåb vs navngivning? Gudmor? Faddere? Dagpleje vs vuggestue? Og jeg kunne bliver ved!

Alt imens alle disse beslutniger skal træffes, føles det som om alle øjne er på en. Alle har en mening eller holdning til de valg man tager. Jeg føler i hvert fald jeg ofte skal forsvare mig selv, min måde at være mor på og de valg jeg tager.

Det er en sjov overgang fra at være ung voksen, til at være voksen – voksen!

En helt anden beslutning vi lige har taget, er at vi har købt et hus  🙂 Det er altså heller ikke bare sådan lige …. For det første skal huset indeholde meget mere når man er en familie, end når man bare er to. Mange flere praktiske elementer skal hænge sammen. Også bliver beligenheden også lige pludselige uhyre vigtig! Men vi fandt det perfekte hus, det perfekte sted, til den perfekte pris. Nu får Felix det helt perfekte barndomshjem 💙