Efterårsferie ❤️

Vi holder efterårsferie herhjemme. Eller det vil sige, Felix holder ferie. En uge senere end andre. Han har meget svært ved udskiftningen der har været i vuggestuen her over sommeren. Han er gået fra, altid at være den yngste, til at være den ældste. Samtig er han inde i 2 års krisen. Han kan SELV! Han VIL SELV! Og han kan ALT! Det kan godt gøre det en smule … Udfordrende at være alene med begge børn.

Mandag kom min mor og passede Lilje, mens Felix og jeg tog i svømmehallen. Hvor var det skønt, at ha’ alene tid med ham. Det er altså dejligt, at Lilje er ved at være stor nok til, at løsrive sig lidt fra mig.

Tirsdag kørte vi med tog, Felix ELSKER toge. Så det alene var et hit. Legepladsen var også ok 😉

image

Onsdag skal vi slappe, og male julemænd. (Købt i Rema 1000 til kun 25kr)

Torsdag tager vi i skoven og Fredag holder farmand fri, der skal vi gøre klar til Felix’s fødselsdag lørdag.

Der behøver jo ikke ske så meget, i sådan en ferie, men jeg har alligevel brug for, der sker lidt. Jeg kan godt føle mig som en dårlig mor, når jeg siger det. Men jeg synes faktisk det kan være rigtig hårdt, at være alene med børnene. Når Lilje skal puttes, er Felix knap så tålmodig. Han bliver faktisk helt hysterisk over jeg lige går ud. Når han selv skal sove, bliver han helt opkørt! Så vi er tilbage på trille i søvn metoden ….. Når Lilje skal spise, laver han ballade, det gør han faktisk hele tiden.

Men hvor er det også skønt, at ha’ ham hjemme. Lilje sover længe i dag, det gør hun sjældent! Så vi ser Disney film og hygger med morgenmad i sofaen ❤️image