Endelig skete det ❤️

Jeg tog jo den vigtige beslutning, for nogle måneder siden, at skifte job. Jeg følte aldrig jeg så mine børn, ingen af dem havde den gode trivsel i institutionen og huset sejlede herhjemme. Jeg var kronisk træt og negativ.

Det har virkelig betalt sig! Jeg har meget mere tid herhjemme. Det betyder at jeg kan væksle mellem at ordne det praktiske inden børnene kommer hjem og hente dem tidligt, eller give dem hele fridage.

Og endelig skete det! Begge mine børn trives i institutionen! De er afbalanceret og glade børn, de leger godt med de andre og især Lilje My får ros for sin omsorgsfulde person. Thank you god! Jeg har jo nærmest følt siden institutions starten at jeg var den dårligste mor i verden, fordi mine børn bare ikke kunne finde ro i institutionen. At jeg fik mere ro og overskud, viste sig altså at være nøglen ❤️

Som en klog mand sagde til mig, kort tiden inden jeg besluttede at skifte job:

“Kun DU er i stand til at ændre de faktorer der bidrager negativt til din hverdag. Hvis du ikke tør, er det også din egen skyld at det går dårligt.”

Jeg protesterede straks, man har jo et øknomisk ansvar når man har børn, hus og bil. Man kan ikke kun prioritere lykke!

“Hvorfor kan man ikke det? Fordi du har et hus? Sælg det! Fordi du har bil? Sælg den! Du kan ikke tillade dig at sige, at du elsker din familie, hvis du kun giver dem resterne af dig. Hvis der kun er “rester” tilbage når du kommer hjem fra arbejde, så har du det forkerte arbejde. Din familie har ret til dig.”

Han havde jo ret. Det ser jeg tydeligt nu. Man er sin egen lykkes smed.

Jeg var heldig at finde et arbejde der ligger en spytklat fra vores bopæl. Det har givet os så meget ro. Børnene er de første i institutionen om morgenen, men nu er de ikke længere de sidste der bliver hentet. De er glade og vi er glade.

Jeg føler ikke længere at jeg går glip af deres barndom, jeg får det hele med, og jeg nyder hvert et sekund ❤️

IMG_9042