Familie udflugt

Vi tog i søndags på bondegårds besøg i Nordsjælland – og hvor var det bare fantastisk! Første gang, hvor Felix rent faktisk fik noget ud af det. Altså som i, han hyggede sig virkelig! Han gik rundt, pegefingeren strittede konstant ud i luften og ordene “Hva’ det?!” Kom med ca 10 sekunders mellemrum, i stor begejstret toneje.

image

Bondegården, Søsterbromølle, var helt fantastisk. Der var køer med kalve, geder med gedkid, høns, kaniner med unger, gæs, pony’er som gav en ridetur, hunde, katte, legeplads, inden og udendørs mulighed for spisning af medbragt mad, kagebord, kaffe – te – saftevand, traktor tur, man kunne hvalse havre til havregryn og fodre hønsene. Ja, you name it!

Alle dyrerne var meget rolige og venlige. Personalet søde og behjælpelige. Det kunne ikke ha’ været et bedre sted, hvor Felix første gang skulle se og opleve dyr.

image

Jeg er lidt en dyrevelfærds-freak, så det passede mig helt fint, at se dyr ha’ det så godt. Dejlig plads, tillidsfulde, der var ikke en finger at sætte på noget! Jo, så skulle det lige være ungernes alder, de var ikke ret gamle! Det ene gedekid var 5 dage gammelt, det andet en uge – men de blev ikke tvunget til noget! Det var et begrænset tidsrum der var åbent i stalden, og deres bokse var indrettet således, at de kunne trække sig tilbage eller kommer hen og blive nusset. Nej der var faktisk ikke en finger at sætte på noget.

image

Det er ikke sidste gang vi besøger det sted.

Oven i købet, havde vi bare den gladeste dreng med hjem. Han var træt, men havde virkelig hygget sig. Det er bare noget andet, at komme ud som en hel familie, når alting bare spiller. Han var på intet tidspunkt hysterisk, vred eller ked af det. SÅ fedt 🙏🏻💙