Close
Farvel 2016 – Goddag 2017
facebook pinterest twitter

Farvel 2016 – Goddag 2017

Avatar
enmorsunikkeverden 30 december 2016, 08:07

2016 er ved at takke mod enden

For os har det været et helt fantastisk, men også meget følelsesladet år.

I Januar var jeg sygemeldt med bækkenløsning. Jeg havde skrækkelige smerter og hver morgen fik jeg tårer i øjnene over hvor lang dagen var. Vi boede hos min svigermor, og ja, vores liv føltes ærligt talt som kaos. Vi havde fundet drømmehuset, men forskellige faktorer gjorde, at papirene ikke bare kunne skrives under.

I Februar fik vi endelig nøglerne til huset! Et kæmpe renoveringsarbejde gik i gang, med bækkenløsning! Jeg så ingen ende på det, og hver dag var en kamp!

I Marts startede Felix i sin nye vuggestue og endelig gik han, eller rettere han løb rundt! Jeg var hunde angst for, at han ikke ville gå inden lille søster meldte sin ankomst. Jeg blev også beriget med en ny titel, Moster, da min søster fødte den smukkeste lille dreng. En måned fyldt med kærlighed ?

image

April blev så måneden vores lille Lilje meldte sin ankomst, 4 uger før tid, en lille bitte mus. Det blev desværre til en masse indlæggelser, da hun fik gulsot og fars barsel blev brugt på Felix i stedet.

image

Maj og juni blev måneder med en masse lægebesøg og også indlæggelser. Her fik Lilje stillet diagnosen Laryngomalacia. Hun fik sværere og sværere ved at spise, og det begyndte at påvirke hendes vægt.

image

I juli måtte jeg opgive amme kampen og supplere med flaske. Det gav en hvis ro og jeg fandt hurtigt ud af hvordan jeg med flasken kunne hjælpe hende når hun havde det svært.

image

Nu begyndte det at gå godt. Alligevel overvældede livet som pseudo mamma mig. Den ene dag tog den anden, og det sociale liv var ikke længere en del af mig. Ej det passer ikke, vi har et fantastisk vennepar, som elsker vores børn. Vi får ikke set hinanden så ofte som vi gerne ville, men lidt har også ret ❤

image

I Oktober fyldte Felix 2 år – min store dreng. Han har udviklet sig så vanvittigt meget. Han er blevet enormt selvstændig. Det er fantastisk.

image

November blev ulykkernes måned, Felix brækkede armen og det var et sandt helvede med frem og tilbage på skadestuen, ret ringh behandling og ikke mindst, at holde en 2 årig i ro med gips på armen – noooot funny!

Julen blev holdt med min svigerfamilie, og endnu en gang bliver jeg helt overvældet over de fantastiske mennesker vi har i vores liv. Begge børn har fået alt de kunne ønske sig! Desværre blev Lilje syg juleaften, men Felix havde det fantastisk!

Nytårsaften fejre vi ikke rigtig med små børn. Jeg laver noget lækkert mad, menuen står på:

lakseroulade med spinat og purløg til forret.

Ribeye steaks fra slagteren med røsti, grønt og rødvinesous til hovederet.

Chokomousse til dessert.

Også må vi ellers forsøge at holde os vågne til kl 00:00 hvor vi selvfølgelig skal nyde et glas champagne mens børnene forhåbentlig sover.

Hvad skal der så ske i det nye år?

Jeg er ikke fan af nytårsfortsæt, men jeg skal helt klart fokusere på min vægt.

Og så slutter min barselsbobbel. Den har varet godt 2,5 år. Jeg nåede kun på arbejde i et par måneder før jeg blev sygemeldt med bækkenløsning. Jeg glæder mig helt vildt til, at komme tilbage på arbejde. At komme tilbage til det voksne liv, men jeg er også spændt på hvordan det hele kommer til at gå op. Der er en masse praktiske faktorer der skal spille, og planlægning bliver en stor del af hverdagen.

Lilje starter i vuggestuen d. 1/3 og min første arbejdsdag starter 26/4 – jeg elsker at have så god tid til at køre hende ind.

 

Rigtig godt nytår til alle mine læsere ❤