Forunderlig forandring 💖

Der sidder 2 veninder på en café og spiser brunch. De snakker om, hvor vild en bytur de havde i går. Om ham den herre lækre og hans lidt for underlige ven. De griner og analysere deres nuværende crush’es sms’er mens de prikker til bacon’en. Havde de sagt de rigtig ting? Haft det rigtige tøj på? Var de for fulde? For pinlige? Eller havde der bare været en helt perfekt aften? Alle detaljer skal snakkes i smadder. Ej at forglemme sladderen! Pernille havde nemlig sagt, at hun hørte Christine fortælle Mette, at Lisa havde knaldet Søssers kæreste sidste weekend! Men hallo, hvem er Penille at løbe med sladder, når hun selv ligger i med Josephine’s hemmelige crush?!

De snakker, de pjatter, de stirrer ned i deres smart phones i mens. De er i nuet! Og de elsker det.

Der sidder 2 veninder på en café med buffet! De skvadre derud af som to høns, mens de fylder diverse lækkerier op på deres tallerkener – for én ting er helt sikkert, de kommer ikke til at tjene en øre på dem! De æder rub og stub, mens de snakker om hvad de mangler at købe til den lille ny. Hvilke mærker skal man vælge? Følger pris kvalitet? Hvilken autostol har scoret bedst i test? De skovler den ene mundfuld ind efter den anden, mens de komplimentere hinandens store runder maver. Samtalen drejer sig hen mod det de frygter mest, men ikke kan undgå. Hvordan bliver det når baby kommer? Hvordan føles den store kærlighed, alle snakker om? De smiler, griner og elsker deres nye situation, på trods af halsbrand, kvalme og væskefyldte fødder. De glæder sig helt vildt til deres nye liv.

Der sidder 2 veninder på en café de sidder udendørs med deres barnevogne ved siden, pusletasken stående åben hvor der vælter ting ud, som var der sprængt en bombe i den. De har bestilt en lille formiddagsret som er nem at spise med 1 hånd og en kæmpe kop kaffe – skuffelsen over størrelsen ses i deres øjne da den serveres. De smiler og hygger sig! De er begge eksentriske over, at komme ud og at der lige nu ikke er nogen gråd. De snakker om deres mænd, hvor gode og pisse irriterende de er, på én og samme tid! Hvor meget de vasker tøj og nærmest aldrig sidder stille (bortset fra når de liiige ser den der serie på netflix, mens lillen sover). De griner, mens de fortæller hvor tidligt de var faldet i søvn i går, og at lillen havde over skidt hele puslebordet. De holder en lang pause og nyder begge stilheden og roen. De kigger på hinanden og man kan se deres udtryk har ændret sig. Det er et træt udtryk, men et udtryk fyldt med kærlighed. De sluger maden, for hvem ved hvornår lillen vågner, og de skal jo også lige nå hjem og sætte en maskine over, inden farmand er hjemme. De er udmattet, men elsker at være der. De elsker at de stadig har overskud til hinandens selskab (og når de ikke har, tvinger sig selv til det). De elsker forandringen. De elsker deres nye liv.

De var veninderne der en gang, tog de dårligste selfies, med alt for høj promille i blodet. Der er nu veninderne hvor 98% billeder på telefonen, er af børnene.image image image

Tak for dit venskab 💞