Glædelig December 🎄

Det’ sørme, det’ sandt, December!

Jeg ELSKER jul! Jeg ELSKER december, især efter jeg har fået barn.

at se min lille dreng åbne pakker, og bliver dybt fascineret af de meget simple ting han får. Det er hans første rigtige jul. Sidste år var han kun 8 uger gammel. Jeg har glædet mig siden jeg blev gravid, til at opleve hans første rigtige jul. Men, men, men. I mit fag arbejder man hver anden jul. Det vil sige, at jeg skal på arbejde. Jeg er helt knust over det. Egentlig var det først næste år, men omlægning af stillinger har ændret det.

Jeg hader at jeg ikke kan være, alle de ting jeg gerne vil. Jeg elsker mit fag, det er det jeg kan. Men jeg hader, at det fylder mig med dårlig samvittighed. At der går dage hvor min søn og jeg dårligt ser hinanden. Havde han ikke verdens bedste far, kunne det heller ikke være en realitet.

Hvordan får man karriere og familieliv til at gå op i en højere enhed? Kommer man nogensinde til at føle, at man yder 100% både på jobbet og i hjemmet?

En helt anden ting. Hvad giver man så en 1-årig bandit i julegave? Barnet har jo allerede ALT 😄 Tankerne går mest på en Bosch værktøjsbænk, han har værktøjskassen, som virkelig er et hit! Sandheden er, at han ville blive lige så glad for en papkasse.

Flixen kasse red

Hvad giver i jeres børn i julegaver?

Og hvordan fejre i december? Jeg har læst mig til, at det er meget populært at overfylde børnene med alle de kalendere de gerne vil ha’. I år har Felix ingen kalender, han forstår det ikke endnu. Næste år, må han selv vælge, én kalender med slik/chokolade også skal han selvfølgelig også ha’ den, der passer til årets julekalender. Men det er også bare mig, der ikke bryder mig om for meget usundt i hverdage. Derudover får han i år advents gaver. Jeg må indrømme at jeg tænker på, om han skulle ha’ en pakkekalender næste år. Fordi jeg simpelthen elsker at forkæle ham. Og jeg elsker at give gaver.

Det er sådan det eneste vi gør, indtil videre. Har i nogle sjove december traditioner?