Husets vigtigste rum ❤️

Børneværelset!

Jeg husker tydeligt da jeg ventede Felix, det kriplede i fingrene på mig, for at bygge redde! At indrette baby’ens værelse var det fedeste! Hans baby værelse blev alligevel meget praktisk, og de dominerende møbler var tremmeseng, puslebord og opbevaring til legetøj. Allerede der havde vi snakket om at sælge rækkehuset, så væggene var hvide, og pyntet med Peter Plys wall stickers.

Wall stickers, hvor fantastiske er de lige?! Jeg ELSKER dem! De fås billige på alverdens sider, og kan smides ud når man er trætte af at kigge på dem! Meget nemmere løsning, end at skulle male om hele tiden.

Vi er i fuld gang med renovering af vores nye hus. Og Felix’s værelse er selvfølgelig det vigtigste 💙 han skal ha’ sin base, sine ting omkring sig. Det er lige ved at være færdigt. Denne gang er det meget mere børneværelse, end baby værelse. Vi er så privilligeret, at der i børneafdeling er et ekstra værelse, som vil fungere som pusle værelse til børnene er store.

Jeg har brugt oceaner af tid på, at tænke over indretning, farver, gulv osv. Det skal være praktisk, funktionelt og så må det da også gerne ha’ lidt stil!

Det er endnu ikke helt færdigt, men i får lige lidt billeder ☺️

image

Valget faldt på gulvtæppe, af typen boucle – altså “korthåret” – Da vi har hund og far har støv allergi, skal der ikke kunne gemme sig for meget snavs. Og så er gulvtæppe bare langt mere behageligt at sidde og lege på, end træ gulv. Jeg var skeptisk, men må indrømme at jeg elsker det!

Farven på væggen, blev en krystal blå. Den er skarp i farven, men matcher alligevel de forskellige pastel farver, som er det look vi er gået efter.

Opbeavringsreolerne er fra Ikea, meget simple og billige. Det er super nemt for Felix lige at vælge en kasse og få ud på gulvet. Jeg har så valgt de hvide plastik kasser, og sat lidt wall stickers på, helt simpelt og tidsløst.

Han har selvfølgelig også sin Bosch værktøjsbænk fra Klein, som han fik i julegave af os – den er faktisk først til 3-årige, men han elsker den!

Bobles går man heller ikke galt i byen med, han tumler rundt med dem, og selvom han kun er 16 mdr, finder han på alverdens lege med dem.

Bogkasserne er fra Sebra, jeg ELSKER Sebra, og de pastelle farver. Jeg synes det er fantastisk, at det er blevet okay at blande farver på den måde. At skifte sådan i nuancerne. Han ønsker sig også et vævet rundt gulvtæppe i samme farver 😍 Jeg har med vilje sat den ene aflange kasse, meget langt nede. Det er mening der på et tidspunkt skal stå børnemøbler, også kan han selv nå bøgerne – eller hvad han nu vil ha’ på, når han en gang får noget at skulle have sagt 😉 han har selvfølgelig også sengerenden fra Sebra Village Boy.

Lyskæden som hænger på kasserne, er jo blevet vildt populære og fås i alle prisklasser og farver. Vi valgte den billige model med mørk blå, lys blå og grå – til kun 48kr i Harald Nyborg.

Hans gyngemus er fra Dinglasar, og matcher hans nusseklud – den er virkelig også et hit – men jeg synes den er alt for kort.

tremmesengen er også fra ikea, simpelt og billigt.

Og så er der masser af gulvplads at lege på, når han bliver større 💙

Nu skal vi lige være færdig med soveværelse, kontor, stue og entréerne, så går projekt baby-pige værelse i gang 💜 Jeg kan næsten ikke vente.