Close
Hvem kan ikke lide gaver?
facebook pinterest twitter

Hvem kan ikke lide gaver?

Avatar
enmorsunikkeverden 9 december 2016, 07:25

Jeg elsker gaver!

Men endnu mere, elsker jeg at give gaver. Jeg er ikke så god til, at følge ønskesedler. Jeg køber ofte hvad jeg føler for, men tænker selvfølgelig over, om personen vil kunne lide gaven. Jeg er bedst til personlige gaver.

Det sværeste, synes jeg, er at give mine børn gaver. De får fra hele familien, og det bliver svært at finde på ønsker. Især til Felix. Han havde fødselsdag i Oktober, så allerede der fik han så mamge fine ting. Jeg synes faktisk han får gaver hele tiden. Han har også lige fået dukke og nøglering fra Small Rags

img_7752

Det har dog lykkes mig at finde på lidt forskelligt, f.eks. Juniordyne og sengetøj, ALT i brio togbaner, MaMaMeMo træ mad til legekøkkenet vi giver begge børn. Der har vi valgt køkkenet fra KidsKraft, bObles kan man heller ikke få for meget af, tøj i de lækre mærker, Magformers, og en brandbil eller ambulance der siger “babu”

Måske det kan inspirrer jer lidt til en ønskeseddel, jeg synes i hvert fald det er svært.

Lilje er så lille endnu, så hun ønsker sig mest praktiske ting, men også hendes første dukke, bamser, kravlebold, en bog der læser rim op, igen tøj fra de lære mærker, lidt til at gøre hendes værelse fint, feks bogkasserne fra Sebra og en sengehimmel.

Vi voksne får jo ikke så mamge gaver mere, vi er mest på gaver med børn efterhånden – og det er helt okay.

Janus og jeg sørger dog for, at give hinanden lige det, vi tror gør hinanden glade. Sidste år fik jeg det smukkeste ur fra Christina London. Jeg er spændt på hvad han finder på i år ❤️