Jeg kan næsten ikke tro det …!

Jeg er startet på arbejde!

Og det går helt vildt godt!

Jeg var hamrende nervøs, Lilje var ikke alt for nem at kører ind i vuggestuen, og havde kun én pædagog der kunne røre hende. Det ændrede sig på min første arbejdsdag.

Børnene bliver afleveret kl 6.30 – hvor morgenmaden står klar på bordet. De er fuldstændig ligeglade med hvilke pædagoger det er der, de skal bare ha’ mad!

De er de første der bliver afleveret … DÉT bryder jeg mig ikke om! Men umiddelbart virker børnene lige glade.

Når jeg er på arbejde, tænker jeg faktisk ikke voldsom meget på børnene – just shoot me, men det er sandheden. Jeg ved de elsker at være i vuggestuen, og jeg stoler fuldt ud på pædagogerne. Jeg ved de ringer hvis der er noget.

Jeg har de fleste dage fri kl 15.00, så de bliver hentet 15.45 senest. Det er okay. Lilje sover stadig 2 lurer, så hun er nærmest kun lige vågnet når jeg kommer. Felix sover igaå til middag derhenne igen, det har hjulpet at han kommer så tidligt op.

Men holy moly …

Hvordan når man det hele?!? Her bugner af vasketøj, her er små snavset og roder alle vegne! Det er da lige til at blive vanvittig af!

The upside – jeg arbejder hver anddn weekend, så jeg har en ugentlig hverdagsfridag! Den bruges på rengøring, tøjvask og hygge med ungerne. De bliver afleveret sent og hentet så snart de vågner. Når vi er kommet ind i en rytme får de skiftevist fridage, så vi virkelig kan få noget kvalitetstid. Den får de så med deres far, de weekender jeg arbejder. De weekender er der ingen planer, og næsten ingen regler. Det er bare tøffe tid med natøj, dyner i sofaen, tegnefilm, legeplads og kærlighed. Jeg kan virkelig mærke på dem, at de har haft det helt fantastisk når jeg kommer hjem.

Tænk en gang!

Noget der bekymrede mig så meget, kunne blive så godt! Selv Felix, som har sine udfordringer med temperamentet har det så godt for tiden. Hans hverdag har altid skulle være meget struktureret, men han begynder at kunne undvige lidt. Han er blevet så kærlig og omsorgsfuld de sidste uger. Jeg elsker det!

Oven i hatten, blev jeg lige valgt til den nye tillidsrepræsentant på arbejdet – så føler jeg mig virkelig savnet og velkommen.

Rigtig god aften derude 🌸

(Jeg er forsat ramt af tekniske problemer! Billeder fra vores hverdag kan ses på instagram @enmorsunikkeverden )