Kaos-huset vender tilbage!

Der har været meget stille på bloggen de sidste par måneder. Min hverdag har simpelthen været for hektisk, og for presset på tid.

Du er din egen lykkes smed!

Jeg har derfor taget en drastisk, men gennemtænkt beslutning og har opsagt min stilling. En meget klog mand, fortalte mig en historie:

“Jeg har en kone og børn. Hver dag tillader jeg mig at sige, at jeg elsker dem! Jeg elsker dem højere end noget andet. Er det virkelig det jeg mener? For det er ikke det jeg viser. Jeg giver 100% af mig selv på mit arbejde, og hvad er der så tilbage når jeg kommer hjem? Min familie, som jeg påstår jeg elsker, får resterne af mig. Jeg er gnaven og træt, glemmer at kigge min kone i øjnene, rose hendes madlavning og komplimentere hende. Jeg spiser min mad og falder i søvn på sofaen. Hvis jeg virkelig mener, at jeg elsker min familie, kan jeg ikke tillade mig kun at give dem resterne af mig.”

Min første tanke var, at man jo har forpligtelser på sit arbejde, man ikke bare kan løbe fra. Men hvem betaler prisen? Det gør familien. Har de fortjent det? Nej! Hvad kan man gøre? Vi har taget et valg om, at have hus og bil. Vi er ganske unge, og har derfor ikke bygget et økonomisk fundament op inden. Jeg er sosu-assistent og min mand murer – så vi går jo ikke lige frem til direktør løninger. Jeg har ca 25 minutter på arbejde i bil, men den skal min mand bruge på den næste plads. Tog transport vil tage ca 1 time, pga ventetid. Jeg føler ikke, at jeg kan byde mine børn, at have så lange institutionsdage, og jeg kan slet ikke nå på atbejde til tiden, pga institutionens åbningstid kl. 6.15 – den senere mødetid betyder længere dage.

Derfor har jeg altså opsagt min stilling, og fået arbejde i min egen by, så jeg nu har ca. 3 mintter på cykel fra institutionen til atbejde. Det må da være den bedste lønforhøjelse man kan give sig selv! Nedsætte udgiften i form af transport samt mere tid med sine børn. Min nye arbejdsplads er samtidig med bedre normering og så har de ry for et ekstemt godt psykisk arbejdsmiljø. Jeg glæder mig helt vildt!

Sometimes you just got to do it!

Jeg har valgt at springe ud i det, og jeg håber på, at det betyder jeg kan blive den overskuds-mor som jeg gerne vil være.

Derfor satser jeg på, at i nu vil hører meget mere nyt fra kaos-huset.

Mine børn har det skønt! De trives i institutionen, og slås som hund og kat herhjemme.

Lilje udvikler sig helt vildt for tiden – ord og motorik stikker helt af. Hun forstår alt hvad vi beder hende om, og vi må nogen gange lige minde os selv om, at hun kun er 1,5 år.

IMG_8885

Felix er begyndt at drømme og vågne om natten. Så vi kører på reserve tank med minimal søvn. Samsovning fungere ikke for os, og vi har i stedet besluttet at skiftes til at gå ned og sove med ham når han vågner.

Tjah, sådan kører det altså herhjemme for tiden. Stille og roligt knald på. Den ene dag tager den anden!

Husk på hvor vigtigt det er, at stoppe op og kigge på sine børn. Suge deres tilstedeværelse til sig, og nyde øjeblikket. Lige pludselig er de store. Jeg glæder mig til, at få mere tid med mine krudtugler 💙💜

IMG_8875