Konge for en dag

Hip Hip Hurra 💙💙💙

I går blev Felix 1 år! Hold nu op! Er det virkelig et helt år siden jeg så ham første gang?! Tiden er jo fløjet afsted, og alligevel er der sket så vanvittigt meget på det år!

Her hjemme gør vi meget ud af fødselsdage. Så vi holdte alle fri, og vækkede Felix med sang og lækker morgenmad fra bageren. Han fik sin allerførste fødselsdagsgave så snart vi havde spist! At pakke gaver op var det fedeste i hele verden!

Unavngivet

Vi gav ham en Little Tikes aktivitetshave – og den er alle pengene værd! Han er ikke til at hive fra den! Alle de fine farver, puttekasse, ting der kan drejes og sige lyde, kikkert osv! Det er en ren fest!

Efter middagsluren kom hans farmor med en masse gaver, vi spiste frokost og legede med gaverne. Senere kom farfar og bedsterne med endnu flere gaver. Hold nu op, den dreng bliver så forkælet!

I dag blev han fejret i dagplejen, hvor han fik små frugt anretninger med til de andre børn.

I morgen skal det fejres med hele familien! OG så skal han ha’ sin helt egen lagkage!! Meeeeeeeen den kedelige mor, kan jo ikke slippe de sunde anbefalinger. Så den bliver lavet med banan pandekager som bunde, hindbær mousse (hindbær blandet med flødeskum) og pyntet med friske bær. Han kender jo ikke forskellen, og han elsker bær! Han har også først fået ko mælk igår … Nogle synes det er fanatisk, at følge anbefalingerne til punkt og prikke, men jeg har jo aldrig prøvet at ha’ børn med andre anbefalinger, så for mig er der jo ikke noget anderledes i det! Men jeg forbereder mig på at lukke ørerne for kommentarerne om hvor forfærdelig en mor jeg er, fordi han ikke får noget med sukker  😛 Pas jeres egen tallerken!