Mor til 2 💙💜

Den startede allerede under graviditeten. Den borede sig ind i maven på mig, og satte sig som en stor knude. Den roterer og vender sig, alt efter situationen, finder den nye måder at gøre mig helt dårlig på. Den er min værste fjende! Dens navn er “Dårlig Samvittighed” …

Under graviditeten, kom den oftest når jeg havde rigtig mange bækkensmerter. Jeg kunne ikke kravle rundt på gulvet og lege med Felix som jeg plejede. Det var aldrig meningen, at det skulle gå ud over ham! Jeg lå i sengen hele dagen, kun så jeg kunne give ham alle mine kræfter når han kom hjem fra vuggeren. Han brokkede sig aldrig over mit manglende overskud.

Da fødslen gik i gang, lå han trygt i sin seng og sov. Jeg tror aldrig jeg har været så ked af, ikke at sige farvel til ham før. Pludselig var vi der bare ikke når han vågnede. Hans farmor kom og var her, tog sig af ham dagen efter. Vi blev desværre indlagt, fordi lille søster havde lavt blodtryk. Anden nat sov han hos mine forældre.

Et par dage efter vi var kommet hjem, blev jeg indlagt med Lilje, hun havde fået gulsot. 2 døgn var vi væk. Jeg var SÅ ked af det, men Felix holdte fri med sin far og fik hans fulde opmærksomhed. Så det var okay.

Vi var hjemme et par dage. Da vi skulle til kontrol havde jeg afleveret Felix i vuggeren om morgenen og sagt “vi ses senere” -LØGN! Der gik igen 2 døgn med indlæggelse. Jeg var tude færdig, over at jeg igen bare forsvant, uden han forstod hvor hen.

Nu er vi heldigvis færdig med det, og afsluttet på neonatal.

Så kommer alt det andet! Vores hensigt var, at Lilje og Felix skulle være tætte på hinanden aldersmæssigt, så de virkelig kunne få glæde af hinanden. Felix er ikke enig! Han vil gerne kysse og ae hende, men han er også strid ved hende. Slår efter hende, og synes nok mest hun er irriterende. Især når jeg ammer hende.

image

Det var så den dårlige samvittighed jeg får over for Felix. Men det er jo slet ikke nok. Alle eftermiddage og weekender har jeg sørme også dårlig samvittighed over for Lilje. Der kommer hun i anden række, og jeg føler slet ikke jeg kan give hende den opmærksomed hun fortjener, når Felix også er der. Især fordi hendes længste vågne tid, er lige midt i madlavning og aftensmad! Det ændre  sig forhåbentligt snart, når hun begynder at være vågen længere tid ad gangen.

image

“Er det ikke hårdt, med en lille baby når i også har Felix?” Spørger nogen. Og nej. Det er ikke hårdt at ha’ en lille baby. Det er hårde er, den følelse man sidder med. Er jeg overhovedet nok for de to børn? Kan jeg give dem begge al den kærlighed og den omsorg de fortjener?

Jeg gør mit bedste 💙💜 Og jeg beder og håber til, at de to skønheder bliver stærkt knyttet til hinanden.