Morgenfest 🎈🎉🎊

Felix har fået den helt vanvittige idé, at dagen starter kl 4.00 ?!?!!!!

Man ligge med hovedet gemt under dynen, i den dybeste søvn … Pludselig hører man et helt stille “daaaj daaaj daaaaaaaaaj” han nærmest visker det! Nej nej nej nej, tænker mor! Hvis jeg ignorere ham falder han nok i søvn igen. Lydene bliver højere og højere. Der bliver stille. Meget stille …

er han faldet i søvn igen?! Så må jeg hellere ….. Ligge og lytte?! Hvad sker der for det! Så kan man ikke falde i søvn igen, fordi man skal ligge og lytte efter, for at være helt sikker på han sover. Og i samme sekund som øjnene glider i starter det “Mamamamamamamamamaaaaaaaaaa”

Han er 14 måneder, og en meget bestemt herre! Når han først kalder på sin mor, er der ingen vej tilbage! Han kommer med ind i seng, i håb om at han falder i søvn mens vi putter. Det gør han bare aldrig! Han kaster sig rundt! Piller mig i ørerne, næsen, øjnene, hver enkel skønhedsplet skal undersøges, maven skal der pruttes på, fødderne kildes. Mon en tegnefilm kan få ham til at sidde stille i bare 10 minutter? Nix … Så kan man jo lige så godt stå op!

image

Gode råd til at afhjælpe morgenfest

  • Gå først ind til barnet, når barnet kalder.
  • Man bør ignorere alle søde og fjollede ansigtsudtryk (selvom det er svært!)
  • …. Nogle gode råd til, hvad der kan tilføjes?