ANNONCE

I kan stadig nå det! Vind Stokke Steps

Når jeg er alene hjemme med begge børn priser jeg mig lykkelig for vores Stokke skråstol, som er en del af Stokke Steps serien (Husk at deltag i konkurrencen ved at kommentere mit tidligere indlæg, ved at trykke Her). Lilje elsker at sidde i skråstolen, og ha’ det fulde overblik. På den måde kan vi alle sidde sammen på gulvet, lege sanglege. Sådan kan Lilje også virkelig iagttage sin storebror.

Steps-baby-tumling

At ligge på gulvet er en udfordring når Felix har ca 10 hysteriske anfald på 2 minutter. Han er i en periode hvor han desværre bliver meget udadreagerende. De kloge siger det er meget normalt når de nærmer sig 2 års alderen, fordi de endnu ikke kan udtrykke deres følelser på anden vis.

Når Lilje så skal puttes, sætter jeg Felix i hans Stokke Steps højstol med farveblyanter og papir. Det plejer at gå fint, men i dag da jeg kommer ind, ser hans stol sådan her ud

Stokke-steps-beskidt

Jeg havde nær fået et hysterisk anfald, og smidt mig på gulvet i arrigskab, nårh ja, Felix har det vel ikke fra fremmede 😜 Jeg slog heldigvis koldt vand i blodet, det havde da været helt til grin, de farvede streger klarede en våd karklud på ingen tid. Jeg er helt fascineret, der er endnu ikke kommet noget på den stol jeg ikke har kunne få af. Det er klart en serie jeg vil anbefale alle forældre.

Steps-goere-rent

image

I kan stadig nå at deltage i konkurrencen om den komplette serie af Stokke Steps, vind denne lækre serie fra Stokke Steps! Du deltager i mit tidligere indlæg ved at trykke her

Nu er min pause forbi, og jeg vil vende tilbage til mit kaos, som jeg elsker højere end noget andet 💜💙

Husk at følg med på instagram @enmorsunikkeverden