Close
Når de hårde perioder, gør dig lykkelig ❤️
facebook pinterest twitter

Når de hårde perioder, gør dig lykkelig ❤️

Avatar
enmorsunikkeverden 18 november 2016, 20:22

Som det har fremgået, af mine seneste blogindlæg, har vi været inde i en rigtig dårlig periode herhjemme.

Det har været vanvittigt hårdt, med søvnmangel, syge børn der kun har ville hænge og nu Felix’s brækkede arm, som betyder han er hjemme fra vuggestue og med mega kort lunte.

Min lunte er tæt på, at være væk! Bare små gnister antænder mig og jeg eksploderer! Det går ud over mig selv, og min kære mand.

Jeg kan bare ikke lade være!

Med at blive edder rasende, over små bitte latterlige ting. Og jeg bærer i den grad nag! Jeg kan ikke bare ryste det af mig.

I nat lå jeg og spekulerede. Er det virkelig sådan her det føles? Når ens bærer flyder over, er det sidste stop før man går fra hinanden? Skal vi virkelig være en del af statistikken?

No way!

Hvorfor? Fordi det holder mig vågen om natten! Fordi jeg stadig har følelser nok, til at blive vred. Fordi, ingen andre kan gøre mig så gal.

Som nogle siger, er der ikke langt fra kærlighed til had – det må være det samme den anden vej rundt. Der er i øjeblikket ikke langt fra had til kærlighed.

Ej, nu lyder det som om, vi hader hinanden. Det gør vi langt fra! Vores kærlighed til hinanden, er uvirkeligt stor! Men det er svært, at huske hinanden, og gøre de der små ting, som bare er så vigtige.

Jeg får stadig hjertebanken når han kigger mig i øjnene, uanset hvor uvenner vi er. Derfor, bliver vi aldrig en del af statistikken.

Vi elsker nemlig hinanden nok, til at det er okay, at “hade” hinanden.

img_7634

Hvordan holder vi fast?

Jeg ved det faktisk ikke. Der findes ingen model, til hvordan man får kærlighed til at fungere.

Vi har en klar aftale om, at uanset hvor meget tingene spidser til, går vi ikke fra hinanden, så længe vi har børn under 1 år.

De gør bare et eller andet ved forhold, de små. Det kan man ikke komme uden om! Jeg tror på, at hvis man kommer ud på den anden side, og stadig får følelsen af lykke, når man ser hinanden i øjnene, så kan man klare ALT sammen.

Det gør mig lykkelig, at en hård periode som denne, får mig til at tænke over, hvorfor vi er sammen. Hvorfor vi fik børn sammen.

Kærlighed❤️