Next step!

De sidste par gange jeg har fortalt om Felix, har det ikke gået ham særlig godt. Hans følelsesmæssige uballance (som pædagogerne så fint kalder det) voldte ham lidt problemer.

#BoostDitBarn

Er en metode (af Christina Abildgård) vi har brugt, med stor succes!

Det går SÅ godt! Selvom tilvendingen til en ny seng var svære end forventet, så kører det bare nu! Vi har en glad (men fræk!!) dreng, i selvstændighedsalderen, der for første gang trives. Han får ros af pædagogerne, for sin udvikling. Jeg er SÅ lykkelig og stolt!

Men, ååh ååh!

Om en måned starter næste skridt! Børnehave!

Jeg er for det første totalt i vildrede over, at min lille bitte dreng, allerede er SÅ stor! For det andet er jeg hunderæd for, hvordan hans reaktion bliver. Han går jo heldigvis i et integreret børnehus, så han kender børnene og pædagogerne fra stuen. Aflevering vil de fleste dage også være den samme, han bliver nemlig afleveret som den første til morgenmad. De dage han ikke gøt det, har jeg tid til at sikre mig, at han er tryg.

Vi er blevet rådet til, at hente ham så tidligt som muligt, de første 14 dage – desværre tillader arbejdet kun, at det bliver en lille time tidligere de fleste dage, men det er vel bedre end ingen ting.

Kunne jeg gørw noget om, ville jeg gemme 1 måneds barsel og holde 14 dage i forbindelse med indkøring i børnehave og senere 14 dage til indkøring i SFO – men man kan jo altid være bagklog. Jeg kunne desværre ikke holde ferie.

Nå, men selvom jeg synes vi har planlagt det hele, vil jeg alligevel lige spørge jer derude: Har i nogle god råd til en blid overgang fra vuggestue/dagpleje til børnehave? Og hvad skal vi forvente?

7A5638AC-6905-4933-8F48-D2BD2B8587D9

I kan se hele Felix’s udvikling fra spæd til nu, på min instergram @enmorsunikkeverden

 

Ciao 😘