Pseudotvillinger🍼 (Psssst, dette indlæg indeholder en konkurrence🙏🏻☺️)

Den umiddelbare reaktion, når folk hører at vi allerede venter en baby til maj er: “Hold da op! I har fart på” Har vi?

Det var ikke 100% planlagt at vi skulle ha’ pseudotvillinger, men vi har hele tiden været enige om, at der ikke skulle være mange år mellem vores børn. De skulle gerne vokse op, og ha’ så meget glæde ad hinanden som muligt. Være interesseret i samme slags lege, kun følges til og fra skole og meget senere gå i byen sammen. Jeg synes dog også det er vigtigt, at selvom børnene kun vil gå 1 klasse trin fra hinanden, at de får hver deres liv. Det er langt fra noget man kan forberede, men man kan jo gøre sig nogle tanker om, hvordan man ville støtte børnenes enkelte individ og personlige udvikling.

Er min lille humle bi overhovedet stor nok til, at blive storebror?!?image

Når lille søster bliver født, er Felix kun 18 måneder. Jeg kan godt mærke at jeg begynder at blive lidt presset i forhold til hans motoriske udvikling. Jeg er jo desværre ramt af bækkenløsning, og blev det ret tidligt. Min muskulatur i bækkenet har simpelthen ikke kunne følge med. Det begrænser mig rigtig meget, i mange situationer. Jeg har besluttet at det ikke må gå ud over Felix, og min rolle som mor. Han er en tung dreng på 13 kg og går ikke endnu. Men, hvis jeg skal ligge i sengen hele dagen, for at kun lege bare lidt med ham, når han er hentet fra dagpleje, så gør jeg det. Jeg kunne dog rigtig godt tænke mig, at han kan gå når lille søster kommer. Min kæreste tager kun 14 dages barsel, så at skule slæbe på dem begge to – puha.

Der er så mange holdninger til, hvor tæt aldersmæssigt ens børn skal være. Jeg er sikker på, at der er fordele og ulemper ved alt. Og selvom jeg godt ved, at der kommer hårde perioder, så er jeg meget glad for den beslutning vi har taget.

Konkurrence tiiiiiid

Jeg har fået æren af, at forære et gavekort til www.barnetsverden.dk – den fedeste side med motorisk udviklende legetøj i alle aldre.

Det eneste i skal er:

  • Smide et like
  • Og en kommentar her, eller på facebook hvor i fortæller om hvor stor aldersforskel der er på jeres børn (eller hvad i ønsker).

Der vil blive trukket tilfælsigt lod mellem deltagerne på næste lørdag d. 27/2-16 kl 12.00. Vinderen får direkte besked.

(Gavekortet er doneret af www.barnetsverden.dk – konkurrencen er ikke sponsoreret af facebook.)