Ramt af kaos!

Endelig, efter 8 mdr har vi fået solgt vores andelsbolig. Med hurtig overtagelse, d. 1/12-15 …. Kaoset er langsomt begyndt at vokse, alle huse vi har været interesseret i, er blevet revet væk foran snuden på os. Så nu stod vi pludselig der, uden bolig, og uden nogle potentielle huse til salg. Hvad gør man?!!

man flytter da hjem til sin svigermor …..

De sidste uger er gået med planlægning, så det hele kunne gå op i en højere enhed. Alligevel er alting kaos!

Felix har fået værelse i bryggerset – det er okay. Der er ro og han sover bedst for sig selv. Vi har fået et værelse på 15-16 kvm – og alle vores møbler er opbevaret i et lagerum. Det er okay, og mere end man overhovedet kan kræve. Så her bor vi. 4 voksne, 1 baby og 3 hunde!! Hold nu fast her er trængt.

Vi har prøvet at lave overgangen så blød som muligt for Felix. Han bliver i dagplejen til vi har fundet en bolig og han har alle sine ting her. Alligevel har han reageret de sidste par dage, ikke ville sove ordentligt om dagen, og været mega pylret. Her er jo et helt andet gear, og en helt anden stimuli end han er vant til! Jeg føler mig bare som den værste mor i verden  😥

Man vil så gerne skåne sine børn, for al unødig utryghed, det kan bare ikke lade sig gøre. Se på alle de ting der sker i vores verden, det her er jo ingen ting! Vi har det godt jo! Helt inde i mit hovede er der en lille stemme der siger: så længe det vare. Jeg må indrømme, efter terror angrebet i Paris i weekenden, Frankrigs reaktion i dag og Anonymous’ erklæring af krig mod IS – så er jeg blevet bange! Skulle man nogensinde ha’ fået børn i denne ondskabsfulde verden? Er der nogle chance for, at vi kan gøre verden til et bedre sted for vores børn? Jeg græder inde i mit hjerte, når jeg tænker på, at så voldsomme angreb er så tæt på.

Alting er et stort kaos. Man kan vel ikke gøre andet end at omfavne kaoset, sætte pris på de ting man har og ikke fokusere på de ting man ikke har, eller de ting der kan ske. Jeg vil i hvert fald prøve. Tænk hvis det hele sluttede i morgen, og man ikke havde nydt i dag og fået hver lille detalje i dagens oplevelser?