ANNONCE

Konkurrence tid!!! Vind Stokke Steps

Hvad skal man vælge??

Når man er gravid skal der shoppes, der skal shoppes meget! Det kan være svært, for der er simpelthen så meget at vælge i mellem!

Man vil helst ha’ det bedste af det bedste, og man får hurtigt købt sig fattig i baby tilbehør. Det skal være funktionelt og eksklusivt!

Det har om noget lykkes Stokke at skabe en serie, som indeholder begge dele. Stokke Steps serien er i et super lækkert design og samtidig virkelig praktisk, og vigtigst af alt (!) nem at rengøre.

STOOKE-steps-1

Felix bruger lige nu højstolen, han kan selv kravle op og ned af den – hvilket virkelig er en stor hjælp. Samtidig sidder han enormt sikkert, på grund af den buede ryg, som fungerer som armlæn. Der er ingen risiko for, at han pludselig smutter ud over siden, når vi har et uopmærksomt øjeblik. Han er en krudtugle, og sidder ikke stille et sekund af gangen. Det er jo nok et billede de fleste forældre til tumlinger kender til. Der er så meget fart på, hele tiden. Han udforsker samtidig maden, hvilket resultere i et værre svineri! Stolens materiale, kan tørres af med en vådserviet, så er den ren. Ja, tænk en gang, at det kan være så simpelt.

Lilje kan endnu ikke sidde selv, men er kommet i en periode hvor hun er yderst opmærksom og nysgerrig. Hun skal ha’ det hele med, og finder sig ikke i at gå glip af noget. Det kan de fleste forældre til babyer nok nikke genkende til. Her er skråstolen altså fantastisk. Hun sidder virkelig godt i den! Den indstilles efter vægt, og hun ligger faktisk mere end hun sidder. Den er nem at flytte rundt på, har bøjle til legetøj og så er den samtidig super nem lige at klikke på højstolen, så hun også kan sidde med til bords. Det er jo virkelig vigtigt at de små, ser og oplever spisesituationer, så de selv begynder at interessere sig for andet end mælk.

Stokke-steps-babyset

Når Lilje begynder at sidde selv, skal hun benytte delen med bøjle, som også er lige til at klikke af og på.

Her får i lige et overblik over stolens forskellige funktioner

steps-nyfoedt-teenager

 

Og nu kommer vi så til den spændende del …

Jeg har simpelthen fået æren af, at forære en af mine læsere en Stokke Steps! Vinderen får altså den komplette serie bestående af stol + skårstol i valgfri farve.

Se de forskellige valg muligheder Her og skriv en kommentar til bloggen (ikke en facebook kommentar, men her under blogindlægget) hvordan din stol skal designes, og hvem der skal forkæles med den. Sættet består af Højstolen, Bouncer/skråstol og bøjleindsats samt puder hertil.

 

Vinderen vil blive udtrukket d. 20.9.16 Kl 12:00 og får direkte besked.