Stilhed før stormen

Klokken er 6:33

Her er mussestille. Begge børn sover. Om 3,5 time går det løs!

Vores smukke pige får sit navn

Vores familie er fuldendt 💕

Det hele spiller! Felix har sovet igennem, Lilje har været vågen to gange og fået mad. Vi er veludhvilet. Håret er ordnet, min tan sidder lige i skabet (aah okay, måske til den lidt for mørke/orange side! Det er sidste gang jege betaler penge for det!), kjolerne og skjorterne er strøget! Så nu har jeg lige 30 minutter til bad, hår og make up før børnene vågner. Uanset hvor morgensur Felix måtte være, kan det ikke gå galt.

Klokken 10:00 starter vores dåbsgudstjeneste i Ølby Kirke. Vi skal synge salmerne:

I Østen Stiger Solen Op

Op Al Den Ting Som Gud Har Gjort

Sov Sødt Barnlille

Gudmoderen Tante Diana, som er min bedste veninde, er klar (forhåbentlig), til at sige ja til Gud på vores datters vegne.

Fadderne, Bedstemor, Farmor og Moster er klar (forhåbentlig)

Efterfølgende skal vi på Restaurant Arken på Køge Havn og spise brunch.

Klokken 7:10 – første “åh nej!” Lilje vågner … Så er der en risiko for, hun bliver umulig i kirken. Når Felix er hjemme, er det ikke så nemt bare lige at få hende til at sove igen. Hendes “stridor” altså de lyde hun siger, pga laryngomalacia (blødt strubehovede) er slemme allerede. Det plejer ellers at være mildest om formiddagen.

8:08 back on track. Jeg nåede at sætte hår og ligge make up, alle har spist morgenmad og Lilje er faldet i søvn i mine arme.

Hunden har været ude at gå, alt er pakket og klart. Nu mangler vi kun at få tøj på, og det sker i sidste øjeblik. Det skulle lige passe, at der er en det prutter, tisser eller brækker sig på det fine tøj.

Lilje skal ha’ den arvede dåbskjole på, som Felix og farmand også er døbt i.

Til festen får hun en lyserød kjole på, fra Magasin.

Janus i cowboybukser og skjorte – han ser knald godt ud!

Felix i en navy bluse, med indsyet hvid skjortekrave fra Minimize og mørke cowboyshorts fra Name It.

Jeg skal bære en ammekjole fra Mamlisious i ganmel rosa, med hvide høje hæle fra Anna Field.

Mens Lilje sover, er der dælme lige tid til en tegnefilm, det passer fint! Stressede børn er bare ikke medgørlige!

Hey vent lige! Vi er i mega god tid. Det er godt nok sjældent det sker.

Klokken 8:51 nervøsiteten stiger. Lilje sover stadig i mine arme, mon jeg kan liste hende i autostolen uden hun vågner? Det ville være perfekt!

Vi skal køre om 30 minutter … 1 – 2 – 3 GO!!

Felix i tøjet, far i tøjet og ha’ frisuren sat. Lilje sættes i autostol – Det lykkedes ! Mor lister i kjolen, på med de høje hæle … Puha, vi gjorde det! Vi er klar! Og alle er glade. Super posering, for vi ELSKER selfies  😀

image

 

NU starter Liljes første dag, som kun er for hende! Vi glæder os til de at se de 35 gæster, som kun kommer for at fejre hende 💕