Tik tak, tik tak ….

Hvis nogle skulle ha’ glemt det (hvilket jeg tvivler stærkt på!) er jeg pseudo-mor …. Det mærkes især i visse perioder! Perioder hvor Felix er syg f.eks.

Det starter torsdag nat. Den forbandede feber. Lidt snot, lidt hoste. Virus tænker mor. Alene hjemme med begge unger – jooh det klarer vi da nemt! Eller, vi klarede den! Lørdag, feberfri – juhuuuu! Søndag, feber igen! Mandag, feberfri ….. Tirsdag, feber igen! Lungebetændelse, siger den søde læge, meget stille og meget medlidende. Tager du pis på mig?! Nå, vi tager da lige et par dage mere hjemme, mens penicillinen virker. Den klarer vi da!

image

Endelig blev min lille mand frisk igen! Den dårlige samvittighed over at nedprioritere Lilje, er bare forfærdelig! Så nu får hun min fulde opmærksomhed! Hun besluttede sig i hvert fald for at kræve den ….

image

Jeg ved ikke rigtig om jeg hader, eller elsker den app!

Lungebetændelse hos storebror, blev erstateg med udviklingsspring hos lille søster! Og den baby her er i hvert fald IKKE træt (bemærk de hævede røde øjenbryn!) men det er hendes mor skulle jeg hilse at sige!

image

Fra det ene sekundt til det sndet skifter humøret, hun laver pludselig store spyt bobler, og ligge ned? Nul! Hun skal sidde, stå, hoppe, danse … Der er fuld knald på.

Fortryder jeg nu beslutningen om, at få to børn tæt på hinanden? Naaaaah, det er hårdere end først antaget. Det er latterligt hårdt! Jeg ligner døden fra Lybæk når jeg trasker mod vuggestuen, med tvillingevognen, i mine jogging bukser og trøjen som jeg glemte at skifte, som lugter mistænkeligt! Er jeg stadig den irriterende overskudsmor med struktureret madplan? NEJ! Der er absolut ingen planlægning herhjemme i øjeblikket. Hvert minut tages for hvad det er. Elsker jeg det stadig? Uden tvivl! Vil ikke bytte for noget i verden … Så skulle det lige være en kold øl, min ganle krop og en hel dag på stranden 😝

Ja, i har ret. Dette var udelukkende et medlidenhedsoplæg. Et lille indblik i, at der absolut ikke sker noget spændende eller interessant herhjemme. Et lille udpluk af vores helt normale fantastiske liv.

God dag til jer alle ❤️