Velkommen til vuggestuen

Så startede institutionslivet for alvor!

I dag har vi været til sommerfest i Felix’s vuggestue. Som altid, var jeg ikke helt forberedt, og fik først læst sedlen helt igennem under morgenmaden. Vi skulle ha’ mad med?!? Jeg havde også fået sagt ja til at bage kage … For jeg er jo vildt god til at bage!

Hold nu op, det blev en forvirret morgen, med lille søster der kun vil hænge på armen (det er en fase, det er en fase, det er en fase!!) men jeg fik klaret det hele! Oven i købet også et bad!

Så ledes så det ud, da jeg bevægede mig mod vuggstuen, alene! (Janus skulle lige hjem fra arbejde). Jeg var ved at dø af nervøsitet!

image

Jeg kunne ikke ha’ både mad og baby, så maden røg i barnevognen og baby i bæreselen.

Puha, jeg synes det er svært. Vi er jo de nye forældre. Felix har alligevel kun gået der i 2 måneder, og vi kender ikke nogen. Jeg vil rigtig gerne vise angegament, men jeg er bare ikke så pædagogisk anlagt, så jeg bliver så akavet. Janus havde travlt med at følge med Felix, på motorcykel. Og jeg sad fanget med Lilje

image

Hvad gør man? Hvad siger man? Er der nogle særlige emner, der falder i god jord hos andre forældre? Andet end deres børn, for den er jo åbenlys, men det er også sparsomt hvor meget der er at snakke om, om det barn man ikke rigtig kender. Hvordan undgår man den pinlige tavshed?

Jeg synes altså det var noget nemmere, at gå i vuggestue da jeg var barn!