Virus infektion, are you freaking kidding me?!

Vi havde den skønneste lørdag, vi var friske og veludhvilet, så vi tog en tur i svømmehallen. I vandet er Felix meget stille, men der var også rigtig mange mennesker. Jeg når nærmest ikke at sætte ham fast i autostolen før han sover. Efter en lang lur i barnevognen, var han frisk og glad. Intet ud over det normale. Ingen diskusion til sengetid. Kl 23.00 vågner jeg med et chok, Felix skriger efter mig. Ja, jeg sover stadig med baby alarmen, og det er jeg rigtig glad for! I sengen ligger en bange lille søløve og gisper efter vejret! Falsk strubehoste. Jeg kalder på farmand, som uden at stille spørgsmål gør flyverdragt og barnevognen klar. Da vi har gået rundt i ca 30-45 minutter trækker han endelig vejret normalt ❤️

Til jer der ikke kender til flask strubehoste, så er det en virus infektion i luftvejene, som gør at halsen omkring strubehovedet trækker sig sammen, når man ligger ned. Det rammer ofte børn i alderen 2-7 år. Første hjælp til flask strubehoste er frisk, kold luft, noget koldt at drikke og en god is. Og så må barnet ikke ligge ned. Man kan genkende flask strubehoste ved den meget voldsomme søløve gøen, som kommer når barnet hoster og barnet bliver helt hæst. Umiddelbart er der ingen grund til at kontakte læge, før man har forsøgt med at køle halsen af. Har barnet derefter stadig vejrtrækningsproblemer, skal lægen kontaktes med det samme. Ellers varer det gerne et døgns tid, hvorefter barnet er i bedring. (Det er normalt, at det vender tilbage ved forkølelse i samme vinterhalvår)

Felix havde det meget bedre søndag, men gøede stadig en smule. Mandag var det helt almindelig hoste, forkølelse og feber. Herefter plejer det at være overstået, men nej. Hans feber stiger, hans hoste bliver mere rallende, og vejretækningen begynder at blive sej.

Tirsdag må vi til vagt lægen, og efter sådan en omgang, er man nået dertil hvor man vil ty til alle midler for at hjælpe sit stakkels barn. Helt sløv ligger han der, hvis bare jeg kunne suge det ud af ham, jeg vil til hver en tid hellere selv lide, end at se ham gøre det. image

Det lyder måske mærkeligt, men da vi sidder i bilen, håber jeg faktisk et kort øjeblik, at det har sat sig som en infektion. Så kunne han i det mindste få penicillin, så han kunne få det bedre. Er egentlig ikke fan af, bare at give medicin, men mit hjerte gør bare så ondt på det tidspunkt. Vagt lægen kigger ham grundigt i gennem, lytter og føler. Der sidder helt klart stadig noget omkring strubehovedet og driller, men det er stadig virus infektionen. Hvile, kærlighed og kolde drikke på recept. Are you freaking kidding me?!? Hjælp nu mit stakkels barn! Jeg ved jo godt, at penicillin ingen virkning overhovedet har på virus. Man føler sig bare så magtesløs! Havde helt lyst til at råbe af den søde læge, at det var en møg undskyldning for at lade barnet lide. Det er jo noget pjat!

Så vi hænger her, på 5. Dagen med høj feber, minimal søvn og max udmattelse.