Hvad en mand vil have…

… kan nogen gange være lidt svært at regne ud, synes jeg.

Men med lidt research tror jeg at jeg godt vil give mit kvindelige bud på hvad mænd vil have!

For noget tid siden skrev jeg et indlæg om hvad jeg, som kvinde, elsker at min mand giver mig!

Min plan var at jeg i indlægget efter ville skrive om hvad manden min ønskede fra mig.

Men nogen gange tager ting den tid de tager.

Og imens tiden er gået har jeg research’et lidt.

Faktisk var det en kommentar fra manden min der gav mig idéen, da han sagde at han bare ønskede at jeg var glad og lattermild som da vi mødtes.

For midt i alle vores udfordringer er der nemlig sket det at livet nogen gange ikke har kunne grines i vatter igen og alvoren har bredt sig. Men sådan går det jo med parforhold, vi sætter ud fra hver vores havn med hver vores last og skibet er nogen gange ladet med sprængfarlige stoffer der ikke kan tåle vand. Nogen skibe synker, nogen bliver boret af onde pirater og andre igen mister kompasset og driver hjælpeløse rundt. Men de få heldige der klarer den til det forjættede kærlighedsland kan, måske, få lov at leve lykkeligt til deres dages ende!

Jeg er nået frem til at mænd ønsker sig glade, positive, brokfri kærester der er kærlige, omsorgsfulde, ærlige, loyale og med en god portion humor.

De ønsker at dele livet med en der støtter og er der for dem, men som samtidig hviler i sig selv og har sine egne interesser.

Og ja så må de da gerne se godt ud, men det er jo ikke rigtig et personlighedstræk!

Men før alt dette kommer kemi!

Intet kommer efter, hvis kemien ikke har været der!

Kemi, et dejligt smil og nogle varme intense øjne er placeret i toppen af listen.

Det jeg synes der har været mest interessant ved at lede efter hvad mænd drømmer om, er at det jo er præcis det samme jeg selv drømmer om!!!

Så hvorfor pokker er der så, så mange forhold der går i stykker, særligt efter der er kommet børn, når vi nu dybest set ønsker det samme af hinanden?

Måske pointen lige præcis skal findes i at vi ønsker det samme. For måske vi på hver vores side ønsker at den anden skal give det? Alt går godt så længe vi ligeværdigt giver og tager, men når den stormfulde forelskelse bliver til rolig kærlighed, så glider vi ind i roller der måske klemmer og giver vabler. Får vi så ikke talt ud om tingene ja så ender vi måske med først at miste os selv og dernæst miste kærligheden og troen på at vi kan klare det sammen.

Nogen gange er det for svært også selv om vi kan tale sammen. Alt det der før føltes så naturligt er pludselig blevet til hårdt arbejde.

Pludselig føler vi os ensomme og for ikke at gå helt til, så bryder vi ud.

Starter forfra!

Men hvorfor er det så svært at starte forfra med en man allerede har en historie med?

Hvorfor er det så meget lettere at finde ny kærlighed end at finde den gamle kærlighed frem?

Nok fordi vi er så ufattelig dårlige til at tilgive.

Jeg mener sådan rigtig tilgive.

For i det ligger et farvel til al den sårethed vi bærer rundt på, og giver vi slip på den føles det som om den ikke var vigtig!

Men en ny mand vil også komme til at udfordre dig. Nissen flyttet med. Det eneste du selv er herre over er hvordan du vælger at takle tingene.

Nogen gange føler jeg bare ikke at min sårethed er et valg. Det føles som om jeg har skubbet den til side i årevis fordi jeg så helt ufattelig gerne ville familielivet, og nu står min sårethed og banker på og er vred over at være blevet overhørt!

Jeg valgte nemlig for mange år siden at jeg ikke ville bære nag og være et brokhoved. Jeg ville ikke sidde på eller bestemme over min mands gøren og laden, præcis som jeg ikke ønskede han skulle bestemme over min.

Nu er det bare så småt ved at gå op for mig at jeg bærer noget sårethed med mig. Alligevel!

Ting fra tidligere.

Ting jeg troede var fortid.

Og nu skal jeg så finde ud af at give rigtig slip på dem, så jeg igen kan se at vi på bunden ønsker det samme. Et ærligt, kærligt, trygt og varmt forhold, hvor der er plads til at være rigtigt sig selv!

For mig har det været en øjenåbner at opdage at vi dybest set alle ønsker det samme i et forhold.

Det der så må afgøre om et forhold holder må vel være en god blanding af kærligt fokus, vilje, vedholdenhed og lyst til at give plads til at vi hver især er som vi er. Og at vi i forholdet konstant har lov til altid at udvikle os og prøve forskellige drømme af.

At sige; sådan plejede du ikke at være… Er nød til at være et kompliment til at jeg er i udvikling.

Ingen kan være i et forhold uden at blive påvirket af den anden.

Ingen bør undgå at udvikle sig!

På bundlinjen skal du så bare afgøre om det I gør ved hinanden er til Jeres fælles bedste eller ej.

Nogle gange løfter mennesker hinanden andre gange flytter de sig væk fra hinanden.

 

Men elsker det gør jeg stadig og nok for evigt!

Esskocha.dk