Mit liv generelt som kommende mor

Aprilsnar

Aprilsnar… He he en meget hyggelig lille tradition, problemet er bare at jeg er super dårlig til at komme med en aprilsnar. 

Kan i hvert fald ikke bruge “maven” som aprilsnar, den er intet mindre end umulig at løbe fra og gemme. Kunne selvfølgelig ringe til min mor og sige fødslen var gået i gang, meeeeeen det tør jeg godt nok ikke, hun ville efter 3 min. sidde i en taxa på vej til hospitalet med et hjerte der allerede havde taget et par slag for meget. 

Min mand yndede at sms farmor det samme for en uges tid siden, hun havde nær vendt snuden hjem fra ferie, har “skældt” ham ud :0) 

I dag starter jeg oplæring af min afløser på job, det er heller ikke en aprilsnar, men derimod en øjenåbner for at fødslen er meget tæt på nu. 

Snart bliver jeg mor!! What? Ens mor – mig ?.. Puuuuha det er en yderst mærkelig tanke, et lille væsen som er afhængig af mig, glæder mig, men det er stadig en skør tanke, det er meget svært at forberede sig på, men endnu engang skal man bare læne sig tilbage og lade sig imponere over den udvikling som kommer helt naturligt til en.

En udvikling som jeg har set mange veninder gå igennem. Også dem som bare synes børn var en stor pestilens.

Med en uge tilbage på job, må jeg sige at min krop begynder at glæde sig. Jeg må nu sige jeg stadig er heldig stillet og har det godt. Men maven tynger, væsken kommer snigende og natteuroen bliver ikke just bedre. Det er lidt hårdt de dage hvor ens 6 timers søvn bliver afbrudt en 2-3 gange og hvor udsigten er en 8-9 timers arbejdsdag hvorefter hverdagens sysler jo også skal passes. Når man så lander på sofaen ved 21 tiden, så er baby klar til at give den gas, for så er det babys tid til at udnytte resurserne.

Nå arbejdet kalder, god 1. April derude, vejret er med os, pas nu på i ikke falder i for mange gange i dag 😉