Close
Baby vs. Fitness center
facebook pinterest twitter

Baby vs. Fitness center

Avatar
etaabentsind 28 september 2016, 09:29

Med babykilo all over er besøg i et fitness center tiltrængt, men hvad gør man med et lille pus som bare stjæler ens tid ?(på den fede måde selvfølgelig)

Har nu prøvet at få ham passet, således jeg kunne nå en spinning time og i går havde hans far og jeg ham med i fitness centret. 

Det var sådan set ok at have ham med, men træningen bliver ikke helt så effektiv, for pludselig gider det lille pus ikke sidde i sin autostol længere. Og det forstår man vel egentligt godt. Jeg fik så lov til at have ham på en yogamåtte ved siden af mig, så kunne vi jo fjolle sammen. 

Tror bare denne del af træningen bliver langt federe, når han kan mere end blot at rulle fra ryg til mave og fange hans fødder. 


Og et andet issue er badet efter træning, med sådan en utålmodig størrelse, ja så skal badet ikke tage meget mere end 5 min. Egentligt havde hans far og jeg aftalt en bade turnus, men alligevel forsøgte jeg mig alene, for at se hvordan det ville være, hvis vi tager alene afsted. Det fungerer jo, når vi er i svømmehallen. 

Men alt i alt fungerede det. Jeg tror bare, at der som oftes vil blive hyret en barnepige i form af baby A’s bedsteforældre. Så hygger han sig, imens jeg sveder og forsøger at komme i form igen. Ellers bliver det vist en langsommelig affære.