Close
Babysvømning
facebook pinterest twitter

Babysvømning

Avatar
etaabentsind 29 august 2016, 14:20

Babysvømning I morgen tager baby A og jeg til drop in babysvømning i Roskilde. Jeg er fan af drop in so far, da det betyder at man kan dukke op mellem 10:15 og 12 som det lige passer ind. 
Til gengæld aner jeg jo heller ikke hvor mange der kommer eller hvad vi lærer denne gang. 
Min umiddelbare plan er at deltage denne gang til babysvømning, for lige at overstå den lidt angst provokerende første gang, hvor baby skal i et stort bassin og under vandet ,derefter tænker jeg, at jeg bare selv kan tage i “svømmeren” med ham. 
Nu er det angstprovokerende moment vel overstået. Baby A var dygtig og det gik faktisk fint. Det handler bare om at vise dem, at man er der og ikke være pylret. Jeg synes faktisk det var ret fedt, at trække ham under vandet, de to gange det ikke var fordi han selv “tabte” hovedet :0)

Selv om han græd et øjeblik efter, var det faktisk ikke med blødende moderhjerte, at jeg gjorde det igen. Jeg vil bare gerne have, at han er tryg ved vand og lærer at svømme, da hans barndomsår skal leves ved siden af kanaler og havneløb. Og der er intet der forhindrer ungerne i at springe eller for den sags skyld at falde i. Kun respekten kan lave et usynligt hegn. 

Og det er ikke det eneste, men ved jo fordi jeg har rejst til de varme lande med farmand, hvad han senere kommer til at stå model til. For farmand er VANDHUND. 
En meget træt baby A, babysvømning er hårdt! 

Tegnet billede lånt fra www.nysport.dk