Mit liv generelt som kommende mor

Banansmag

Så blev der testet banansmag… lyder som en dårlig sætning fra 90’erne, hvor det var smart med kondomer i pungen med jordbær- eller banansmag. Knap så smart var det, når de var deri så længe, at emballagen lækkede og hele pungen stank af syntetiske smagsforstærkere.

Godt den tid er ovre ha ha ha… det var vist samtidig med, at man samlede på Ball klistermærker, godt det også er ovre, for det var også en sær dille. 

Nå men tilbage til banansmag … lille A synes godt nok det der hirse og majsgrød er noget skørt noget, men så skulle man lige se den grimasse der kom, da banan blev introduceret. Tror han synes det var noget klistret sødt stads. Han fortrak jo ikke engang en lige så vanvittig mine, da hans far for noget tid siden stak en citronbåd i munden på ham.

Jeg er måske crazy, men synes faktisk det er ret fedt, at se disse reaktioner. Man kan jo ikke huske, hvordan man selv så ud i disse situationer. Og så betyder det jo også at min babyboy bliver stor. 

Husker at en kommende far under en fødselsforberedelses time sagde, at han så frem til madkampene. I det øjeblik fandt jeg ham virkelig underlig. Men måske forstod jeg bare ikke, hvad han mente. Hvis nu han med kampe mente, barnets nye smagsoplevelser, ja så forstår jeg ham jo godt nu. Men mente han, som jeg troede, den tid hvor barnet ikke gider spise noget og bare kaster alt på gulvet, ja så forstår jeg ham stadig ikke.