Mit liv generelt som kommende mor

CIFF KIDS SS17 Press & Bloggers brunch

Så så man mig på vej til CIFF KIDS SS17 Press &Bloggers brunch 2017 i Forum.
I allerbedste mor stil. 
Først en anelse skepsis til far som havde været så mega sød at nappe den sene nat/morgen flaske. Dog selvfølgelig var mor her lige oppe og underholde og nusse barnet lidt, til far var klar, for så at vågne igen efter far havde puttet og konstatere at det altså var “hjælp mig med noget” uro der kom fra babysengen og ikke blot leg. Baby A var pladder våd hele vejen rundt ved halsen og om i nakken og det samme var hans seng og puden der skulle afhjælpe fladt baghoved. Nå men ud og give barnet nyt nattøj på og en ren ble, for den var heller ikke tip top. Bebrejder dog ikke far for den, da den kunne være blevet fyldt, efter han havde puttet baby A. Og så måtte far igen tage over ,for der skulle jo lige et bad til og lidt krigsmaling i ansigtet inden jeg skulle afsted. 
Da jeg kom ind fra badeværelset lå farmand og baby A henslængt i sengen og snorksov ved siden af hinanden. Mit moderhjerte smeltede ved synet af alt den kærlighed. 

Nå men så sku jeg jo afsted og baby A skulle med, havde aftalt med mormor at de to skulle hygge. 

Turen mod mormor startede fint, men så startede en vanvittig kø og jeg var desværre drejet fra, så kunne ikke lige liste mig til at komme ud mod lufthavnen og bagom køen, så måtte væbne mig med tålmodighed – og så begyndte baby A ellers bare at græde … Så da der havde været tåre nok, måtte jeg kører ind til siden og tænde haveri blinket og fare om til baby, der med det samme han så mig var et stort smil. (Himmelvendte øjne) Han fik sutten og dynen blev løftet, han sku jo ikke svede. Af sti af sted igen, vi kørte hele 5 meter inden baby A igen græd som pisket, måtte med bedste kærlige mor stemme prøve at berolige ham og fortælle at jeg selvfølgelig lige lavede et stop mere, på nærmeste parkeringsplads eller tank, for at nusse ham på kinden og give ham sutten igen. Og det gjorde jeg selvfølgelig (man gør vel sit bedste) og så kunne vi så køre de sidste 5 minutter hjem til mormor. 

Her måtte jeg amme og kaste en kop kaffe og et halvt rundstykke indenbords. For at drøne ud af døren, hvor jeg måtte smide en besked afsted til Maibrit fra Min-mave.dk pålydende:
Hej Maibrit – jeg er på vej, men kan blive en anelse forsinket. Der var lige en sindssyg motorvejs kø, en skrigende baby, en amning og lidt bus logistik der skulle passe sammen😂 #småbørnsmoriennøddeskal#

for ville i hvert fald ikke have hængende på mig, at hun sad og tænkte hvor pokker jeg blev af. Til trods for stress og jag ankom jeg 100% spot on til tiden thumbs Up! 
Nå men velankommet mødtes jeg så med Maibrit (partner og redaktør på min-mave.dk) og Louise Baltzer Bertelsen med bloggen baltzer , læs den her hvis i har lyst: 

Iværksætter og enlig mor – hvad har jeg gang i?!

To rigtig skønne Ladies i øvrigt. 
Og så startede networking og brunch. Hold nu op altså der findes meget lækkert tøj, sko og ting til børn. Var fuldstændig opslugt af alle de lækre mærker jeg ikke anede en dyt om, for ikke at tale om håndlavede sko, diverse øko ting, træ legetøj, hæklerier og meget andet godt som kommer i 2017 kollektionen til børn. 

Kan varmt anbefale at spare lidt lommepenge samme til lidt indkøb he he.