Close
En skøn weekend forude
facebook pinterest twitter

En skøn weekend forude

Avatar
etaabentsind 16 marts 2016, 06:41

Heldigvis onsdag.. 

Ser frem til en fantasisk weekend med tøsehygge. 

Selv om jeg er ved at være godt tung og babyboy ikke overlader mange timers god søvn til mig, så kan jeg nærmest ikke forestille mig at noget kunne slå mig ud. 

Jeg glæder mig helt tosset til weekenden. Denne weekend står i tøsehyggenstegn i Jylland. Nærmere bestemt Esbjerg hvor jeg er vokset op. 

Det er nu ikke byen jeg savner, men de skønne mennesker der bor der. Jeg når ganske vist ikke at se mange af dem denne gang, men så må jeg bare pakke babyboy sammen og drage af sted, når han har meldt sin ankomst. 

Ikke mindst ved jeg bare, at morgenhyggen vil blive sat helt i top, for ikke at tale om de mange timer der skal bestå af snik snak. 

Weekend på denne måde sker desværre for sjældent. Men alle har jo hvert sit i hverdagene og til trods for, at det kun er 3 timer væk, så kræver det jo at man har tid, tid til at være til stede. 

Halsen driller godt nok, men håber på at et par pakker strepsils kan være behjælpelig! Ellers er det the og tørklæde. Vidunder Weekend er en weekend, jeg bare nægter at gå glip af. 

Endnu federe er det, at påsken venter lige om hjørnet og den bringer også hygge med sig. 

Kan godt mærke at det pt betyder meget at få set en masse skønne mennesker. Jeg ved jo der kommer en tid nu her, der ganske givet bliver fantastisk men nok også en smule kaotisk for ikke at sige skræmmende anderledes end livet har været hidtil. 

Mig, mig, mig eksisterer snart ikke længere ….tosomheden bliver skiftet ud med familieliv og dobbelt ansvar, men jeg glæder mig. Livet er ganske vidst intet mindre end fantastisk! 

Med ønsket om en fantastisk weekend!