Mit liv generelt som kommende mor

Hospitalstasken & fødselsønskelisten … Min bare …

Når nu man som jeg er lidt kontrolfreak og lever med en som er struktureringsfreak, ja så skulle hospitalstasken og ikke mindst fødselsønskelisten være klar ca. 14 dage før termin.  

I hospitalstasken havde jeg pakket alt hvad internettet sagde, man ville få brug for. Ok pænt tøj til mig og baby så vi kunne få gæster. Køre hjem sættet til baby,make up, magasiner og dit og dat! Havde sågar lavet en musik playliste til fødestuen, da jordemoderen til fødselsforberedelsen havde omtalt det.

Og jeg fik brugt… Faktisk ingenting!!

Jeg havde hospitalstøj på fra inderst til yderst stort set 24/7, i de to døgn vi var der. Jeg trak lige en lang strik kjole udenover de meget frække hospitals “store underbenklæder med korte ben”, når vi havde gæster og da jeg skulle hjem. Mine ben og fødder var så overdrevet hævet, at jeg elskede mine Havaianas. 

Nå ja så var der lige min shampoo og min balsam, som jeg var mægtig glad for. Desværre havde jeg glemt min børste, så måtte reddes af svigermor, for med alt den roden rundt under fødslen lignede håret mere en fuglerede end hår. 

Og så de omtalte magasiner …. WHO the h… wrote that? Altså nu vil hospitalet jo gerne man først ankommer når fødslen nærmest er i gang og barnet står nede i fødselskanalen og derudover passer man jo selv sit barn fra første sekund du ser det. Bare at amme, skifte ble og nusse tager jo oceaner af tid. Derudover skal du forsøge at få kroppen igennem fødslen og genvinde energien så godt du kan, have gæster hvis du altså ønsker det, bestille din mad, spise, forsøge at få et bad, tilses når nu man skal det, til et “udskrivelsesmøde”, til PKU test med baby og ja så skal du hjem…. Sååååååå hvornår skal de blade læses?

Så hospitalstasken bør bestå af: shampoo, balsam, hårbørste, en kjole/lang trøje, og selvfølgelig lidt ekstra tøj hvis det er koldt på hjemturen,tandbørste, tandpasta, müslibar, æble,læbepomade og ja klip klappere, 1-2 sæt tøj til baby og ja det er vist det. 

I hvert fald var det alt,hvad jeg brugte. 

Så er der fødselsønskelisten, min lød sådan her: 

Jeg vil gerne have klyx til at starte med (afførende middel til de som ikke ved det, man er jo lidt panikken for at noget kommer ud uventet)

Vil gerne i badekar, men vandet skal holdes varmt, ellers bare brusebad…En anelse specifik, da min veninde blev små syg af 5 timer i koldt vand. 
Vil gerne at afnavling/klip af navlestreng sker når den er færdig med at pulsere. 

Musik – har på iPhone 
Far kan tage mod barnet hvis han vil
Smertelindring, som udgangspunkt intet medicinsk. Har chili plastre men ellers må vi tage det hen af vejen. Bliver der brug for medicinsk, er dette også ok. 
Lyset må gerne dæmpes lidt. 
Jeg vil gerne have baby op på brystet, men kan det lade sig gøre, må han gerne duppes for det værste blod og klister. 
Hvad kan “far” gøre: 
Nusse, massere, trykke ind ved halebenet, Massere sp6, 4 fingres brede over anklen på indersiden af benet. 

Tryk om hoften. 

Holde mig i presse stillingerne. 

Og igen må jeg bare sige BEVARES!! 

Spild af tid… Jeg fortæller i næste blog hvorfor, da jeg vil fortælle om min fødsel og hvorfor jeg står tilbage med tanken om at have overtænkt en anelse, fordi man får så mange spørgsmål der gør, at man får lyst til at forberede sig. 

Se bare mit lækre outfit, trak dog strik kjolen helt ned når ikke vi var alene. ;0)