Mit liv generelt som kommende mor
ANNONCE

Krudtugle udvikling og BR legetøj

Min lille krudtugle er nu 4 1/2 måned gammel, tiden flyver og man ser udvikling hver dag.

Det er en jungle at finde de korrekte legeting, som passer til min lille krudtugles udvikling. Vi har fået æren af at prøve BR aktivitetsstativ – se det HER, en fantastisk legestation med 4 forskellige dyr, 1 spejl og ikke mindst er selve tæppet lavet som en babynest, hvor siderne kan bruges når baby skal om på maven og øve sig i at bruge armene, vende sig og i det hele taget ligge der og lege. Det med armene er sådan lidt la la herhjemme, jeg er utålmodig og den side af mig, har Baby A arvet. Han bliver så rasende, når han ikke kan holde armene under kroppen, stakkels fyr.

Når han skal have en lille pause fra os og vi lige skal nå noget, der kræver begge hænder, så lægger vi ham på legetæppet. Han elsker at hygge på legetæppet og til tider falder han også i søvn der. Med alt den udvikling og tumlen, bliver man jo så søvnig.

Han er blevet så god til at lege med de forskellige ting, han elsker de klare farver og de forskellige materialer, som hans små barnehænder kan udforske og ikke mindst alle de detaljer han kan putte i munden. Der hersker ingen tvivl om, at børn på hans alder oplever meget med munden. Og at mange børn også savler en del. Det allerbedste ved disse BR baby produkter er, at de kan vaskes.

Ved i hvad det bedste er… bum bum.. legetøj fra BR – der var bare ikke noget bedre end reklamerne og BR kataloget, da man selv var lille og efter jeg er blevet mor, må jeg indrømme, at det gør mig stolt, at dette brand har taget et kvantespring i deres udvikling. Tænk sig at de har kreeret deres eget BR Baby & Toddler brand – læs mere HER

BR baby

Udover det lækre aktivitetsstativ leger vi herhjemme med BR aktivitetspindsvin, den er så cute eller som min mor sikkert ville sige “henrivende” – hvornår mon jeg kan høre min mor i mig selv her? synes allerede der kommer nogle AHA oplevelser på den konto (OMG, LOL og smileys med himmelvendte øjne ville være passende her).

Vi har også testet  BR klokkebold, den er helt fantastisk til barnevognen og autostolen, til den stund hvor baby trænger til at blive underholdt. Og den stund kommer her, når baby A er overtræt, som i sikkert husker, jeg fortalte i denne tidligere blog og det er jo bedre med legetøj end mobiltelefonen ikke?

 

BR baby legetøj

Vi har også denne BR Noas ark, men han er for lille til rigtig at forstå den endnu, den anbefales jo også først fra 18 måneder, men den er super fin og han elsker farverne og så sidder mor her ellers og prøver sig frem med dyrelyde efterfulgt af selve navnet på dyret. Man bliver godt træt af at høre sig selv sige “grrrrr – Løve” og det eneste respons man får er et smil. Men har læst at børn forstår meget, selvom de endnu ikke kan udtrykke sig med ord, så skaber mig da gerne lidt for Baby As skyld.

Desuden er det thumbs up, at deres trævarer er lavet af FSC – certificeret træ, hvilket betyder at træet er fra en bæredygtig drevet skov. Læs mere om det her BR Traelegetoej

img_4466