Close
Søvn eller mangel på samme
facebook pinterest twitter

Søvn eller mangel på samme

Avatar
etaabentsind 5 maj 2016, 11:18

Nå for den da… Så “skete” det igen igen … Jeg stod op til en lækker solopgang!! Det er jo ikke fordi man skal klage over den slags, men må indrømme at jeg faktisk gerne ville have sovet bare en anelse længere. Er monster snottet så er udfordret mht søvnen på flere måder pt. og måske er det fordi min kroppen stadig tænker at mandag er lig med arbejdsdag… Jo jo nuvel men nu er det jo bare sådan at det er meningen baby skal komme om mindre end en uge, selv om jeg har prøvet at lave diverse aftaler med ham og faktisk troede vi havde aftalt i går men næ nej.. Men ok så er dagen startet og jeg tænker faktisk at jeg lige hopper i fitness tøjet og dribler en tur med manden op og forsøger at lave noget som kan have en effekt på mine muskler, de skulle være gode nok at have til selve fødslen jo. Skal bare lige vente en times tid mere på han står op. 

Havde nu en plan om at jeg havde fået besøgt centret en anelse mere den sidste måneds tid, hvor jeg med glæde har betalt for ikke at miste min status. Men nu er jeg officielt sat i bero deroppe og må “tigge” mig til en adgang som min mands +1 .

En anden ting som er knap så fedt ved denne ellers så lækre sol, er at jeg kan se jeg burde ringe efter vinduespudseren, heldigvis kan man ikke komme til mine vinduer udefra selv, så er total undskyldt… Men det nuller jeg kan se på gulvet bevidner om at jeg endnu engang må fatte støvsugeren.. Er imponeret over hvor ofte man skal støvsuge bare fordi vi pludselig er to hjemme det meste af dagen for tiden. 

Overvejer et fodbad senere, hvis jeg orker, for der er noget galt med mine ben, de er pludseligt blevet ekstra ekstra lange uden at armene er vokset, det er ekstrem svært at nå ned til fødderne, men det der neglelak jeg lavede så fint, med as og mas, for noget tid siden, er så absolut ikke det kønneste længere. 
Og så skal jeg øve mig i det der “at tage en morfar”, bliver anbefalet det på det groveste, men det er endnu en ting som skal indøves. Den slags har man jo ikke tid til normalt. 

Og alt det her var så i mandags…. Siden er det blevet til flere søvnløse nætter, ja sågar en hvor jeg stod op 3:15 omg! Men tilgengæld nåede jeg den dag en morfar på 1,5 time. Er total hævet i hovedet og begynder at opleve de knap 20 kilo ekstra vægt som en hæmsko til meget. Går efterhånden så langsomt at selv de mange minutter rejseplanen lægger til i transport ikke er nok. 

Men ok sådan er det jo bare. Baby får sikkert en fødselsvægt på over 4kg ;0)

I dag er der dømt biohygge med den kommende mormor og hvad endnu bedre er – jeg er iført sandaler!!! Shit det er længe ventet. Halleluja for lækkert vejr og 2 dage til termin. God helligdag derude. 

Ps. Kan faktisk slet ikke se mine fødder, men måtte jo gøre noget så de kom med på billedet:0)