Close
Big Surprise Baby shower
facebook pinterest twitter

Big Surprise Baby shower

Avatar
etaabentsind 22 februar 2016, 21:27

whaaaattt… hvem havde set den komme, Jeg fik et Baby shower.

I lørdags var jeg på vej til min mands fødselsdagsbrunch, som hans forældre havde lovet at holde i deres hus. For at skåne mig og fordi de har pladsen til det tænkte jeg. Jeg havde flere gange spurgt om ikke jeg skulle købe noget ind, medbringe noget, komme i god tid for at hjælpe med noget – something just something!

Men næ nej, jeg skulle bare sørge for at min mand kom til tiden, yes ikke lige det han er allerbedst til.

På vejen derud efter hormonerne havde startet en tude tur, min mor var blevet samlet op, fordi hun havde sovet over sig, min bror havde aflyst fordi han igen var ramt af influenza, sad jeg bare og nød stilheden i bilen og tænkte, hvor er det fedt vi kommer til tiden, glæder mig til en hygge dag hvor min mand skal fejres.

Meeeeeen det var ikke lige det der skete … surrealistisk som alt var, og komplet hemmeligholdt for mig (åbenbart),trådte vi ind i huset og jeg strålede og tænkte, ej hvor fedt svigermor du har pyntet total op for din søn….indtil jeg så skiltene “its a boy” og “Baby shower” og en masse skønne veninder kom frem fra skjul og bare råbte surprise…. hold nu op, jeg måtte da lige tude igen .. det er bare essensen af lykke ved at være gravid, der er bare ikke noget som et forvirret sind, hvor tårerne ikke bare står i øjnene, men faktisk løber ned af kinderne før man selv ved af det.

Fuldstændig uventet blev min babybule fejret, med brunch, gaver, kagemand, muffins med det fineste blå glasur, blåt pynt, sugerør, servietter med biler, gaver, kærlighed og søde kort, som den vildeste et års fødselsdag. Hold nu op hvor blev jeg glad. Havde aldrig troet jeg skulle have et Baby shower, og helt ærligt, at tilbringe nogle fantastiske timer med skønne veninder og familiens damer, er noget man ikke skal undervurdere. Baby shower eller ej! Men tænk at så mange er så glade på vores vegne, glade for vores baby som ikke engang er kommet til verden endnu.

Jeg er ovenud lykkelig for at have alle dem i mit liv.

Surprise Baby shower

Babyshower