Close
Spise- og konkurrencetid!
facebook pinterest twitter

Spise- og konkurrencetid!

Avatar
faderstuen 20 juni 2016, 06:00

Spisetid i vores familie er, som i så mange andre familier, noget vi sætter stor pris på.
Det er dagens samlingspunkt, hvor man ser hinanden i øjnene og kan mødes over et godt måltid mad.

2016-06-02 16.00.32

I vores hus, er det som regel min kone, der laver mad.
Hun er en fantastisk kok, og kan tilsyneladende lave et lækkert måltid ud af ingenting.
Jeg kan stå og stirre ind i køkkenskabene, og tænke: “vi har intet, der minder om noget, der kan laves noget spiseligt af”, hvorefter min kone lige smider en omgang lækker varm mad sammen. Det er ret imponerende.

Men som sagt, så værdsætter vi vores måltider sammen,
Der er intet fjernsyn, ingen mobil, ingen iPad og kun sjældent baggrundsmusik.
Det er familietid.

Da Gaia var helt lille, sad hun på bordet, i en skråstol, når vi spiste. Herfra kunne hun se os begge to, og på den måde være lidt med i det hele.
Nu, hvor hun er blevet lidt større, sidder hun i sin egen højstol.
Det er, på en eller anden måde, et lidt stolt øjeblik, når hun selv kan sidde og spise med ved bordet.

Hos vores nærmeste familie er der blevet anskaffet højstole, så vi ikke behøver slæbe en med rundt hele tiden. De er af forskellig art, forskellige mærker og forskellige farver.

Herhjemme har vi en Stokke Steps, som vi er rigtig glade for.
Den er designet af de samme folk, som lavede Tripp Trapp stolen, som jeg tror de fleste kender. Tripp Trapp stolen er efterhånden en dansk institution. Det er sådan en, de fleste har i kælderen, fra dengang de selv havde små børn.

De fleste af “de gamle” forældre vi kender, har talt om Tripp Trapp stolen som værende det eneste, der duede – eller meget nært ved. Tripp Trapp stolen har dog nogle år på bagen efterhånden, og vi synes egentlig, at Stokke Steps er et ret godt, nyt alternativ.
Samme robuste kvalitet, men med et mere nutidigt design.

Hvis vi havde haft den noget før, havde det også gjort hele skråstol-seancen nemmere, da der også findes en skrå-stol til Stokke Steps. Så havde vi undgået at have sådan en stående på bordet, og Gaia kunne have været med til bords, i stedet for med bords.

Stolen har været med til, at vores måltider bliver en lille smule mindre kaotiske, blandt andet fordi den har en sele, som en del af det baby-set der er på den.
Jeg har altid grint lidt af forældre, der brugte diverse seler til deres børn, fordi det virker så kæledyrs-agtigt. Men når man har en datter som vores, der snart kan gøre karriere som udbryderkonge, så er man klart mest rolig, når man ved, hun sidder godt fast i højstolen. Hun kravler og klatrer på alt, hun kommer i nærheden af, og kan hurtigt blive til fare for sig selv, men i stolen ved jeg, at hun er sikker.

2016-06-02 15.36.48

“Okay, jamen så vis mig for hulan, hvor god den stol er!”, hører jeg dig råbe af skærmen, hvilket er ret akavet, når du nu sidder i en bus.
Men det behøver jeg slet ikke, for jeg har fået lov at give en væk!

Jeg har nemlig fået æren af, at udlodde en Stokke Steps, til en af mine læsere.

SÅ! Skriv i kommentarfeltet under indlægget, hvilken farve du gerne vil have stolen i, og hvilket tilbehør du kunne bruge til den, så er du med i konkurrencen om lige nøjagtigt dét!

“Jamen, hvor kan jeg se alle de muligheder?”, siger du, igen højt for dig selv, i bussen.
Det kan du ved at klikke her!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET!

 

/Dennis

Dette er en advertorial og der kan forekomme kommercielle links.