Rejseoplevelser med børn

IMG_6987

Mit navn er Klavs Storm Svendsen og bor til daglig i Valby med min kone Marlene og vores 2 børn Louie på 1 1/2 år og Ella på 4 1/2.

Til daglig er jeg fysioterapeut, men Marlene og jeg besluttede os for at tage ud og rejse i 6 mdr.

Så fra september ‘17 til marts ‘18 rejser vi jorden rundt.

Grunden til, at vi valgte at tage ud og rejse, var at det var noget vi har drømt om at gøre, men jeg knoklede som selvstændig fysioterapeut og var medejer af 2 klinikker. Så jeg følte ikke, at jeg havde plads til at rejse så lang tid.

Men grundet nogle omstændigheder, følte jeg, at jeg blev nødt til at sælge mine andele i fysioterapi-kæden. Dermed fik jeg også fik en konkurrenceklausul, der ikke gjorde mig i stand til arbejde, hvor jeg gerne ville.

Så vi planlagde hurtigt, at vi ville rejse.

Vores tur startede på Sri Lanka, hvor vi var i 3 1/2 uge og herfra videre til Vietnam, hvor vi var i ca. 6 uger. Vi har lige taget afsked med Sydney efter 3 uger, og er netop landet i New Zealand, hvor vi skal køre rundt i Campervan i 2 mdr. Bliver spændende med 2 små størrelser.

Her på bloggen vil jeg skrive lidt om mine oplevelser som far, og det at rejse som familie så langt.

Flyveture, soverutiner, det at spise på restaurant morgen, middag og aften. Hvordan det er at være sammen med sine børn 24/7 i 6 mdr. og mange andre store og små ting fra vores rejse.

Udover det, så er jeg jo fysioterapeut og elsker at lege med mine børn. Så der vil nok også komme lidt kropslige råd fra fyssen 🙂

Håber I vil være med på rejsen!

Mit næste oplæg vil være lidt omkring det at flyve med børn. Nu har vi prøvet det næsten 25 gange, så vi er ved at være lidt rutinerede.