Fertilitets Mentor

 

Mit navn er EvaEia Sølvig Østergaard og min mission i livet er, at hjælpe kvinder med at skabe balance i deres kroppe så de kan få deres drøm om graviditet til at gå i opfyldelse.

Jeg har selv gået vejen fra barnløs med PCO, endometriose og en stresset hverdag til et liv med 3 krudtugler. Jeg har mistet en graviditet og gået med et ønsket om graviditet som ikke lige sådan blev opfyldt - jeg kender alle de følelser der er, når en graviditet ikke kommer som forventet, jeg ved hvordan det er når du bliver gravid og mister. Jeg har selv været i fertilitets behandling inden min første graviditet og baby kom. Og jeg har selv derefter lykkes med at blive gravid 2 gange uden hjælp, ved at skabe balance i mit liv og i min krop. Jeg ved hvordan du kan komme i balance, så det rent faktisk kan lykkes. Jeg ved der er lys for enden at tunnelen, jeg kender vejen og ønsker at dele det med dig.

Jeg har www.KvindeCosmos.dk hvor jeg hjælper kvinder som drømmer om graviditet til at komme i mål med den drøm, jeg elsker at få lov til at være en del af disse kvinders liv, og jeg er så taknemmelig for at se, at det jeg laver rent faktisk gør en kæmpe forskel for dem og 55% af dem som har været i behandling hos mig bliver gravide ❤️

Velkommen til mit univers, jeg glæder mig

Kærligst EvaEia ❤️