Mofibo i ørene under træning hos Fit Family

ANNONCE

mofibo, fit family

 

Efter en måned med Mofibo lydbøger, er vi, hjemme hos os, ganske enkelt solgt! Ideen er genial for os, med en super travl hverdag hvor vi også gerne vil have noget ”alene tid”.

Du kan prøve Mofibo helt gratis – hele sommeren! Klik her og få 2 måneder gratis.

 

– At anbefale produkter og servicer kan hvordan man end vender og drejer det, anses for at være noget beregnede noget. Der ligger med stor sandsynlighed et sponsorat eller en form for økonomisk kompensation bag, men det betyder ikke anmeldelser ikke kan være ærlige og oprigtige. Som mange andre har vi vores familie en travl hverdag, hvor det i stigende grad er svært at afsætte længere tidsperioder til at læse. Det er sagt med ærgrelse, da det at læse kan være yderst belærende og med til at udvide vores horisont, og der ligger derudover også for mig også meget fornøjelse i det, og det er anderledes stimulerende end film og fjernsyn. Der er dog konsekvent regelmæssige mellemrum i løbet af dagen af alt fra 5 til 60 minutter, hvor jeg kan lytte til bøger, foredrag eller lignende, ofte i forbindelse med at køre arbejde, handle ind, træne, osv. Lydbøger er på den måde fordøjelige mens man får gjort alle de andre ting, man ellers skal se til i sin hverdag. Mofibo har altså den betydning for mig at mit døgn, nærmest på dagligbasis, bliver forlænget et stykke tid, som jeg kan bruge på at optage en eller anden form for information.

 

Det er derfor med ærlig oprigtighed at jeg kan anbefale Mofibo, alt imens jeg stadig ser mig selv i spejlet. Har man 30 minutter hver dag til at lytte på et eller andet fra Mofibo, er det 30 minutter som man hver dag bruger på at stimulere sit intellekt, og det er positivt for os alle.

 

mofibo2

Ud på tur, aldrig sur, med en mega spændende bog i ørene

Jeg har brugt Mofibo i forbindelse med min daglige afleveringsrute, fra vores lejlighed og til børnenes institution, som er 3,4 km hver vej med cykel, 2 x om dagen. Det giver mig mulighed for at lytte til et hav af forskellige bøger og genre, imens jeg gør noget som ellers tager meget tid ud af min ”fritid”. Det er også rart at have mofibo tilgængelig når jeg om aftenen skal bruge mine hænder, enten smøre madpakke eller strikke eller hvad nu jeg skal, at jeg stadig kan nå et kapitel mere af en spændende krimi, eller blive klogere på andres liv gennem en biografi. Generelt vil jeg sige at jeg har tænkt lydbøger som noget for gamle mennesker, men efter en måned er jeg altså hooked. Og prisen er også til at have med at gøre! Alt i alt synes jeg det er et produkt jeg med glæde anbefaler andre mødre og fædre der, ligesom os, har masser at lave men som også gerne vil nyde at blot ”læse” en bog i hverdagen.

Det der med at lægge sig i sengen og læse har været en udfordring for mig efter jeg blev mor, simpelthen fordi jeg sommetider er så træt at mine øjne ikke orker at fokusere mere. Derfor er jeg helt vild med featuren om at jeg kan sætte en sleep-timer på, så den automatisk stopper efter x antal tid eller tidspunkt, så slipper jeg for at vågne midt om natten med en bog der kører i baggrunden.

Vi er i skrivende stund på vej til en familieferie i Tyrkiet, og jeg var lidt nervøs omkring min lydbog afhængighed, og om jeg nu kunne lytte uden net, og i udlandet, men det er intet problem, jeg kan tage bøgerne med mig overalt i hele verden, uden netværk på min tlf, og høre bøgerne lige når det passer mig. Jeg glæder mig helt vildt til at ligge ved poolen med benene op, sol og varme og en god bog i ørene. Og skulle jeg blive færdig med én, er der heldigvis over 40.000 forskellige bøger at vælge imellem. Der kommer endda personlige anbefalinger i appen på baggrund af mine foretrukne bøger. Se det er smart.

Til sidst vil jeg da lige nævne at hvis man ønsker at redigere oplæsningens hastighed, lyset eller skriftstørrelsen er der rigeligt med mulighed for dette.

Dette er helt klart mit top sommerhit, jeg glæder mig til en spændende sommer hvor jeg rent faktisk får læst de bøger jeg gerne vil nå over, og samtidig være mor og karrierekvinde!

Du kan prøve Mofibo helt gratis – hele sommeren! Følg blot linket her, og du er klar til at nyde en spændende krimi, en romantisk roman eller en interessant biografi!

 

Annonce.