Når Fit Family gør det nemt (og GRATIS) at være en sund familie!

 

 

 

shutterstock_505016509

Ja, hvis jeg selv skulle sige det, synes jeg det er ret fantastisk at der nu er et familie træningssted i Aarhus, der tilbyder kombineret træning til gravide, nybagte forældre, babyer og børn.

 

shutterstock_477759505

Det kan være svært at finde tid til at passe sin træning hvis man er lige som mig, som slet ikke vil gå på kompromis med NOGET!

 

Min hverdag er for sindsyg – jeg har 2 små børn, 1 og 2,5 år, der har krudt i r*ven, og som skal stimuleres. Jeg har et fuldtidsjob i min egen virksomhed (Fit Family APS) og er fuldtidsstuderende (ja, jeg ved godt jeg er en anelse langsom, men jeg har jo fået 2 børn under uddannelsen ;p). Jeg træner på atlet niveau – hvilket svarer til omkring 12-14 timer i ugen. Jeg har en konge-puddel der skal have min 1,5 t tur daglig, et hus der skal vaskes, en mand der skal kysses, venskab der skal plejes, et kosthold der skal fungere, og ærinder der skal løbes. Generelt set har jeg alt for meget jeg skal hele tiden. Så under min mands barsel, dengang min baby var en lille bitte baby (arg, tiden går så stærkt), og min datter var en stor baby, og vi skulle til gymnastik, babymassage, sansemotorik, babysvømning, jeg skulle træne og han skulle træne, og børnene også skulle aktiveres/passes, afhængig af hvornår vi valgte at lægge vores egen træning, fik jeg en mega god ide, som andre åbenbart har manglet også… Jeg valgte nemlig at satse hele min opsparing (og lidt af mandens) på at starte FIT FAMILY, et familietræningssted hvor børn og voksne kan gå til træning sammen eller på samme tid. Det er bare SÅ genialt.

shutterstock_447225874 shutterstock_63598975

Nu kan jeg have min datter med til gymnastik mens jeg selv får trænet på et hold, eller alene, mens min kæreste er til babymassage med min søn. Det er smart, hvad?

Vi sparer så meget tid og økonomi på denne måde, og når vi er til kombi træning – hele familien på samme tid, er vi også tilstede sammen, og arbejder som en familie på at løse træningsudfordringerne i timen, men også generelt.

Jeg elsker at der er så mange børnefamilier der nu rent faktisk har tid til at komme afsted til træning, især fordi jeg kan se at de får så meget ud af det, både fysisk – de er i bedre form og kan bedre tage sig af børn, vasketøj, indkøb mm, de bliver stærkere, slankere og hurtigere, men også psykisk – de skal arbejde sammen, heppe på hindanden, hjælpe hindanden med at nå i mål, og de går hjem med et overskud, selv i ulvetimen smiler de og har energi. Det er bare det bedste ved det hele.

Også har vi naturligvis en masser af ydelser, som man kan supplere sit medlemsskab med, både bootcamps for mødre og gravide, personlig træning, kostvejledning, jordemoder konsultationer mm. I grund er det ganske amazing!

Lige nu kan du, dine veninder og hele din mødregruppe prøve Fit Family helt gratis – gå in i webshoppen, indtast koden “FREEONE” ved checkout, og du er hermed tilmeldt for 0 kr. Der er ingen bindingsperiode og dit medlemsskab ophører automatisk! Så kom afsted, tag dine med-barslende med og prøv ALLE de hold du kunne tænke dig, resten af november!

shutterstock_428180422


 

I finder os på instagram og facebook for mere information! (@fitfamilydk)