Fitness for gravide

Den 18. august 2014 lå jeg hjemme i min stue foran brændeovnen og ud kom baby Augusta Rose. 3000 gr. og 52 cm. En planlagt og helt igennem perfekt hjemmefødsel, der kun tog 3 timer. Det var smukt, fantastisk og smertefrit. Jeg havde styrke, kontrol og overskud under veer og fødsel. Og jeg er sikker på, at det er fordi, jeg har trænet både fysisk og psykisk under min graviditet.


Mit navn er Ann Sofie, jeg er 33, og indehaver af sofieb.dk og fitnessforgravide.dk
 
Foruden af være selvstændig personlig træner, undeviser, coach og MOR, så er jeg også bare en almindelig trænings’freak’. Jeg elsker at bevæge mig. Og jeg elsker at træne. Jeg gjorde det før jeg blev gravid, imens jeg var gravid og selvfølgelig også nu, hvor jeg er blevet mor. 
 
Men hvordan må og kan man træne som gravid? Netop DET spørgsmål satte jeg mig for at dykke dybere ned i, mens jeg havde fornøjelsen af den voksende kettlebell på maven.
 
Nu er jeg mor og holder stadig fast i min træning. Jeg træner dagligt i min stue, i fitnesscentret, på løbestierne og sammen med min datter. Og i en travl hverdag med 5 børn, ja du hørte rigtigt, 5 børn (min kæreste havde 4 i forvejen, så nu har vi 5 dejlige unger i huset hver anden uge) og en selvstændig business kan det være en udfordring at prioritere sig selv og sin træning.
 
Gravid eller ikke gravid. Fitness kan man dyrke alle vegne. Med mave, uden mave, med baby eller uden baby.
 
Se også "SHIT, jeg er gravid.” Mine små video-updates under graviditeten på youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLLOVlm48V9nDV4qFWSTxaB5Ntz__K4IJN