Close
2 års fødselsdag
facebook pinterest twitter

2 års fødselsdag

Avatar
friluftsmor 14 september 2016, 13:57

Der er mange årsager til at bloggen har stået lidt stille. Men nogle af de tunge drenge har bestemt været den lille vikings fødselsdag (planlægning mm) og så det at vi om tre uger flytter. JA vi flytter… nå mere om det senere.

For nu skal det handle om den lille viking, og han fyldte 2 år den 7. september, hvad sker der lige med min baby? Hallo??!! Han er pludselig blevet 2 år gammel med alt hvad det indebærer. Og når jeg skriver det betyder det jo selvfølgelig den dejlige alder hvor man rigtig kan se personligheden skinne igennem og den lille viking prøver i mange tilfælde i hjemmet at lege høvding.
Høvdingen er dog meget god til at sige at den plads er han slet ikke gammel nok til at tage endnu, men det kommer nok en dag.

hvad gør vi

Ja hvordan holder man en 2 års fødselsdagsfest? Det skal ikke være nogen hemmelighed at den lille viking har en enormt stor familie. Og han har kusiner og fætre i alle aldre, og jeg mener ALLE (den ældste er 20 år gammel og den yngste er 2 år gammel).
Så jeg legede med tanken om hvordan den lille vikings fødselsdag kunne blive en fantastisk dag, OGSÅ for ham.

At holde det hjemme er total udelukket da familien er så dejlig stor og det er jo et luksus problem. Til den lille vikings barnedåb legede vi et festlokale og der kom 44 gæster.

Til den lille vikings 2 års fødselsdag var der inviteret 33 gæster og jeg fik den idé at det da skulle holdes i et legeland!

Legeland

Den idé kom egentlig fra min svigerinde som har holdt flere af hendes børns fødselsdage i både indendørs og udendørs legeområder, hvor vi enten har grillet (udenfor 😉 ) eller har fået mad fra cafeteriet.

Jeg synes det var så max hyggeligt at være til fødselsdag når børnene bare kunne lege, og det skal ikke være nogen hemmelighed at den lille vikings tre kusiner i alderen (3, 4 og 7) ELSKER deres fætter til månen og tilbage igen.

Ergo mor her gik på jagt efter et legeland der både kunne huserer børn i alle aldre, og samtidig også kunne være et sted hvor bedsteforældrene kunne være med og sidde med en kop kaffe.

Dino’s legeland (for vores vedkommende i Ishøj) var valget vi blev super glade for.

Lukketid?

Ungerne legede uafbrudt, også den lille viking, indtil legelandet lukkede kl 18. De var slet ikke til at styrer og de havde det simpelthen bare så super super hyggeligt. Bedsteforældrene synes også det var helt fantastisk at se alle børnene have det så godt med hinanden og den fik bare ikke for lidt. Det var mest høvdingen der var i legelandet med den lille viking og han kampsvedte hele dagen fordi den lille viking hæv ham rundt, og ej at forglemme er han jo også legeonkel for de kusiner og fætre der var kommet på dagen.

legeland

– Den lille viking, kusine og høvdingen på rutschebanen!

Jeg blev bare så ovenud glad på den lille vikings vegne over at han bare havde en fantastisk dag, og ikke mindst fik hygget sig. Det er jo immervæk hans dag.
Han var dog slet ikke til at få til at sidde i bare 5 minutter for at pakke gaver op, men det var så også fint nok. Dagen handlede jo om leg og så måtte gaverne vente, nogle af gaverne måtte vi endda have med hjem igen og pakke om dagen efter.

Tak for en fantastisk 2 års fødselsdag til alle der var med til at gøre den speciel!

Frisk luft fra
Friluftsmor