Close
Ægge mini muffins – opskrift
facebook pinterest twitter

Ægge mini muffins – opskrift

Avatar
friluftsmor 29 september 2015, 18:52

Jeg har en lille ædedolk herhjemme, og da han ligger under normalen i vægt så skal han bare have lov at spise når han giver udtryk for han er sulten.

Sulten konstant

Jeg synes det var så underligt at hente ham fra dagplejen og få og vide han havde spist så godt til middag, og fået bolle med smør til eftermiddag og alt muligt. For lige så snart vi kommer ind af døren herhjemme render han rundt: “MAM, MAM”, som for ham betyder mad.

Jamen hvad dælen knægt?

Jeg har så prøvet at give ham lidt forskelligt, blandt andet frugt smoothies, majs chips, æble og andre lidt lette ting.

MEN

Drengen var stadig sulten, så jeg besøgte et forum som gav mig mange gode fif til hvad jeg kunne give ham som eftermiddagssnack. Jeg tog de råd og det kom der mine ægge mini muffins ud af. Og det er simpelthen aaaalt for nemt.

De faldt i god jord hos Storm, han spiste to da han kom hjem og han begyndte først at sige MAM MAM da klokken nærmede sig aftensmadstid.

Opskrift

Du skal bruge:
2 små æg (du kan klække flere æg hvis du ønsker flere muffins, eller større 😉 )
optøede ærter og gulerødder (forkogt)

Fremgangmåde:
Du pisker æggene til de har en ensartet farve og konsistens. Så fylder du 2/3 af din muffin form op. Herefter fylder du grøntsagerne i til massen når toppen af din muffin form.

Skal bages ved 190 grader (varmluft) i 12-15 min.

Og bum, så har man de lækreste ægge mini muffins.