Close
Baby Basar vs Baby og Småbørns Messe
facebook pinterest twitter

Baby Basar vs Baby og Småbørns Messe

Avatar
friluftsmor 11 oktober 2015, 19:52

De sidste to weekender har været noget fyldte, hvis jeg selv skal sige det. Det betyder bestemt ikke at vi ikke har hygget os for det har vi.

Baby Basar

Sidste weekend var der Baby Basar i Prismen i København. Jeg deltog også i den for et halvt år siden, hvor det var første gang denne basar løb af stablen. Det kunne godt ses at de var noget grønne på området, men heldigvis tog de både ris og ros til sig, jeg var blandt dem der gav lidt mere ris end ros. Og netop derfor mente jeg det vær yderst vigtig at deltage igen, for at se om der var blevet lyttet til denne ris.
Jeg kan fortælle at der var blevet lyttet, Baby Basar havde blandt andet udvidet, så der var flere boder, og der var også lavet mere plads til at barnevogne kunne komme til (det er stadig ikke nemt, men det er det aldrig).
Jeg havde min kæreste med, og lige til denne weekend havde vi ikke noget specielt på dagsordnen som vi skulle have. Det der var vigtigst for os den dag var at besøge Magic Robes’ messestand, som jeg før har omtalt er et mærke jeg synes virkelig godt om.

Denne gang på Basaren synes jeg det var hurtigt at komme igennem det hele. Prisen ved indgangen er 10 kr, men derfor synes jeg stadig man er alt for hurtigt igennem hele basaren. Jeg ved ikke hvordan Baby Basaren kan gøre det bedre til næste gang, medmindre de flytter til større lokaler. Men så igen, kan det være de går efter at det skal være lidt småt og hyggeligt.
I hvert fald så var kæresten, sønnen og jeg ude igen efter en lille time.

Baby og Småbørns Messe

Denne weekend stod den så på messe i Øksnehallen, Baby og Småbørn messen fylder hele Øksnehallen og der er masser af leverandører såvæld som netbutikker, magaziner og endda forsikringer.
Det koster 80kr at komme ind på denne messe, men jeg synes det er godt givet ud i forhold til det antal timer man kan bruge på stedet.
Det var ikke kun mand og sønnike jeg var afsted med denne gang, min gravide veninde der har termin i midt november, samt hendes kæreste, var der også.
Vi havde en super hyggelig dag, hvor vi fik set på en hel masse forskellige messestande. Hjemmefra havde kæresten og jeg skrevet en lille seddel med ting vi gerne ville kigge på til messen. Der plejer at være MEGET fordelagtige priser til denne messe (besøgte den også for et halvt år siden).
Desværre havde de næsten intet overtøj, og det synes jeg var brand ærgelig når man tænker på den tid vi går i møde. En af de ting som stod på vores liste var et par overtræksbukser til Storm.
Vi fik dog den anden ting som stod på listen, som var uld. Det blev til en natdragt, et par handsker, et par sokker og en rullekrave. Alt sammen fra JOHA og til en fantastisk pris!

Vi ankom kl 12 cirka, og gik faktisk først derfra ved 15-tiden, og jeg er ikke sikker på vi kom hele vejen rundt.

Hvilken en er bedst

Jeg ved ikke om det er fair at sammenligne, jeg snakkede med min kæreste om det. For Baby Basar i prismen giver chancen for fx små nethandler, og små firmaer til at komme og sige HEY her er vi. Mens Baby og Småbørns Messen har super mange leverandører (Semper, Lanolin, Baby and Me fra Arla og mange flere), som jeg også synes er rigtig fede at komme og snakke med.

Jeg kan lide begge dele, jeg ved jeg ikke skal forvente det store ved Baby Basaren, men jeg synes stadig den skal have et kig. Det koster 10 kr, og så kan man da se hvad der røre sig indenfor denne verden.
Samtidig kan jeg heller ikke holde mig væk fra Baby og Småbørns Messen so virkelig smadre priserne i bund på alt fra stort til småt. Og synes klart at den også er et kig værd.

Skal jeg vælge imellem de to (fx hvis man kun har tid til en af dem), ville jeg vælger Baby og Småbørns messen. Der er flere stande, flere leverandører og generelt et større arrangement.
Hov jeg var lige ved at glemme at de har live optrædener igennem hele weekenden, så børn kan blive underholdt når nu mor og måske far går shop amok.

Afslutningsvis

Hvordan klarede Storm så de her weekendture? Jo han tog det meget pænt. Jeg vil sætte fokus på Baby og Småbørns Messen fordi der var vi klart i længst tid. Han havde lige en kort nedsmeltning (han ville ned og kravle), men ud over det en super sød og herlig dreng at have med, og super tålmodig. Endda så tålmodig at vi afslutningsvis besluttede os at tage på HWY 55, som er en rimelig ny fastfood joint der ligger på Københavns Hovedbanegård (her er billedet taget).
Kæresten og jeg var på på burger, mens Storm fik sig en grillet toast… Eller ja fodrede far med den, mens far gav Storm mere af den lækre toast.

Vi har haft nogle skønne weekender, og vi nyder at være en lille familie.

baby messe blog