Close
Baby trampolin, mener du det?
facebook pinterest twitter

Baby trampolin, mener du det?

Avatar
friluftsmor 8 januar 2016, 10:45

Kort før december havde jeg luftet for min kæreste at jeg synes vores dreng skulle gå til et eller andet. Jeg var så glad for og det var han i øvrigt også at gå til rytmik, gymnastik og generelt bevægelse under min barsel. Så jeg tænkte ved mig selv at det kan ikke passe man ikke kan gå til noget med sådan en lille purk efter endt barsel.
Der må da være weekend hold eller hold senere på dagen.

Jeg fandt et hold, dette var et rytmikhold igennem det der hedder familieskolen. De har mange forskellige hold så der var rigeligt at tage af, alt efter hvornår det passede i ugen og hvad tid på dagen det skulle være i forhold til planlægning og hverdagsliv.
Jeg var hooked på det og var parat til at bestille en plads.

Eftersom dagenen gik, så kunne jeg mærke hvor meget JEG savnede mit gamle job som træner. Jeg har både været spring træner, samt trampolin træner (stor trampolin).
Da der lige havde været VM i Trampolin og Tumbling i Odense, som blev vist på DR3, havde det nok også en indflydelse på hvor meget jeg egentlig savnede det.
“Der må da være en trampolin klub her i København..”, tænkte jeg, og derfor gik jeg på nettet og søgte.

Ganske rigtigt, der var en trampolin klub og de træner faktisk i en hal der ligger 5 minutter fra hvor vi bor. Hvor pudsigt er det?
Jeg fandt frem til formandens email og skrev om ikke de manglede en træner.
Der kom rimelig hurtig svar tilbage at de altid manglede søde nye trænere, så jeg kom umiddelbart kort efter på et hold med børn fra 10-14 år.
Der var lige et par gange endnu inden jul, hvor jeg bare skulle være en flue på væggen men lige se hvad det nu var for noget og så skal jeg fungerer som træner, sådan rigtigt, fra på torsdag! Jeg glæder mig!

Da jeg alligevel var inde på hjemmesiden så kiggede jeg lidt på de forskellige hold for at se hvad de havde. Og hold op de tilbyder mange, MANGE hold!
Jeg faldt over et hold der hedder baby…. baby? Som i at jeg kan melde min søn til på dengang 15 mdr baby?
Jeg undersøgte sagen, og ganske rigtigt det er babyer og børn op til 2 år!!

Jeg meldte ham til, og nu går han sørme til stor trampolin. Kæresten derhjemme blev ellevild (han er selv gammel springer og træner), og synes det var det fedeste at jeg havde meldt ham til stor trampolin. Så vi droppede hurtigt ideen med rytmik holdet.

Storm nåede at være til træning to gange inden jul, og starter så op igen på næste søndag. Han ELSKER det, den første tur i trampolinen var han ikke til at få ned igen efter en time!
Og anden gang vi var oppe i trampolinen lærte jeg af en anden træner kollega at lave siddelanding med den lille mand! Og han skriger af grin når vi gør det.

Vi glæder os til næste søndag!

trampolin