Close
Barnedåb og den første kontrol
facebook pinterest twitter

Barnedåb og den første kontrol

Avatar
friluftsmor 5 september 2017, 08:46

Vi kom hjem, tænk sig engang. Hjem, det var helt fantastisk, specielt for mig. Jeg havde i 11 uger ikke været hjemme andet end at vende og hente nyt tøj.

Det var helt utroligt at komme hjem til Hillerød og få den stærke viking med hjem. Det var noget af det største jeg har oplevet.

Håb

Vi havde virkelig håbet på den udskrivelse, vi havde ventet længe og vi havde kæmpet for at den stærke viking kunne blive stærk nok til at kunne udskrives. Vi havde nemlig en barnedåb hvor høvdingen skulle stå fadder allerede den 9. juli. Det var ikke bare en hvilken som helst barnedåb, det var vores elskede nevøs barnedåb. Hvad? kender I ikke ham? Det passer ikke, se selv her.

Ja fordi at de to brødre (høvdingen og hans bror) de forstår altså at lave børn på samme tid, de to ældste er der tre måneder i mellem… de to yngste… tjoo knap fem uger imellem dem.

Vi havde selvfølgelig spurgt den stærke vikings læge om det var ok vi tog helt til jylland så tæt på udskrivelsen. Og hun sagde god for det og vi havde en tidlig kontrol allerede om mandagen efter dåben. Bare for at være sikker på det gik ok.

Pakke ud og pakke sammen

Vi fik kun lige pakket det hele ud, så skulle der lige pakkes sammen igen, vi blev udskrevet tirsdag, vi blev på Ronald McDonald til om onsdagen og fredag drog vi mod jylland. Den stærke viking klarede kørerturen så fint, vi stoppede en enkelt gang og fik lidt mad. Og det gik så fint, selvom der var mange mennesker, og masser af larm så tog han det fint.

Det var super dejligt at føle sig som familie og jeg elskede det virkelig. At kunne være der sammen med høvdingen, og med min to elskede vikinger.

Turen gik videre og vi ankom endelig til det sønderjydske og farmor og farfar som vi skulle overnatte hos.

Weekenden gik godt, det sværeste var medicinen som den stærke viking skulle have. Nu skulle vi pludselig selv doserer det hele og der var meget at holde styr på og så ikke engang være hjemme. Det stressede en smule, men alligevel så gik det og den stærke viking tog det flot.

Fordi den vilde viking havde været på ferie kort forinden i hele 2,5 uge så følte han sig bare hjemme og var glad for at se sine bedsteforældre igen. Det var så skønt!

Barnedåben

Søndagen kom og familien trak i deres fineste puds. I løbet af weekenden havde min svigerinde og svoger været forbi for de kunne ikke holde sig væk når nu de to drenge var kommet. Det var skønt at se dem igen og se deres skønne lille dreng, eller ja store dreng. Han er en basse men det må Sidsels Verden selv dele.

De var næsten lige kommet hjem fra Kos, og havde gaver med som de ville give os. I blandt gaverne var en t shirt til den stærke viking og jeg kunne have grædt af glæde over den. Den var bare SÅ fin og teksten sagde det hele! Så fedt!
Min svigerinde havde købt den smukkeste kjole til mig og pludselig havde jeg en kjole til om søndagen (jeg var den eneste der ikke havde fået købt tøj til den store dag, alle drengene havde matchende tøj).

Jeg glæder mig SÅ meget til den stærke viking kan passe den her.

Jeg glæder mig SÅ meget til den stærke viking kan passe den her.

Der var mange familie medlemmer til dåben som blev meget rørt over vi var kommet, men jeg svarede meget hurtigt at selvfølgelig gjorde vi det. Det var jo Daniels store dag!
Vi bad dog om at den stærke viking ikke måtte røres ved OVERHOVEDET! Han måtte kun være hos mor eller far og ingen måtte røre ved ham. Som beskrevet tidligere så har han berøringsangst og det var noget som høvdingen og jeg i den grad havde tænkt os at få afskaffet, HURTIGT!! Derfor måtte kun vi røre ham.
Det blev jo så slemt på Riget at ikke engang høvdingen og jeg kunne tage ham op og trøste ham, men vigtigst var at alle gæster havde fuld forståelse for det vi sagde.

Det var en gennemført god dag, og jeg elsker at vi har fået børn så tæt på hinanden, vores bånd er helt unikt og det bliver kun stærkere når vores familier er så tætte.

Vores to dejlige familier

Vores to dejlige familier

Det blev mandag og kontrol dag

Vi valgte at kører direkte fra jylland til Riget og til kontrol. Det var blot en vægtkontrol og en blodprøve, det var vores første kontrol og vi vidste ikke hvad vi kunne forvente.

Vi nåede lige forbi Ronald McDonald huset for at sige hej også, så tid havde vi masser af. Dagen blev dog lige pludselig meget lang, og der var meget ventetid. Først skulle vi i ambulatoeriet hos den stærke vikings læge og han havde taget på!! JA TAK! Så det var super, han havde det rigtig fint sagde lægen og der var kommet svar på nogle test som høvdingen og jeg havde fået og de var normale.

Vi blev så sendt ned til blodprøvetagning som ikke gik særlig godt. Den stærke viking var meget svær at stikke og blodprøverne slog fejl da de koagulere (størknede). Vi blev derfor bedt om at komme igen senere på ugen.
Så ville vi gerne have lagt en ny sonde på den stærke viking og også her var der ventetid så en to tre kom vi først hjem ved en 16/17 tiden om aftenen. Fy ha da!

Hjem kære hjem….. eller

Vi nød at komme hjem igen, og NU skulle livet begynde og vi hyggede os om aftenen. Cirka kl 23 opdagede jeg at den stærke viking var meget varm…. ganske rigtig 39,6 i feber.
Proceduren her er så at ringe ind til kirurgisk afdeling og melde at vi kommer ind, så afsted det gik for høvdingen. Han måtte ind med den stærke viking og jeg blev tilbage med den vilde viking.

Der skulle tages blodprøve af den stærke viking, og kun den kan afslører om han blot havde en virus, en normal feber eller om han skulle indlægges igen med mistanke om infektion i leveren!!

Høvdingen og den stærke viking blev indlagt……