Close
Børnefødselsdag , lad mor komme til
facebook pinterest twitter

Børnefødselsdag , lad mor komme til

Avatar
friluftsmor 26 august 2015, 14:57

Hvad var forventningerne?

Igennem min graviditet (vi er førstegangs forældre), snakkede min kæreste og jeg meget om hvad vi glædede os til ved at blive forældre.
Udover vi jo selvfølgelig glædede os helt vildt til hele pakken der følger med, nævnte min kæreste blandt andet at han glædede sig til når han kunne spille fodbold med vores lille søn.
Han nævnte også, når han skulle hente ham i dagpleje/børnehave at vores søn så ville komme løbende hen mod ham med åbne arme.
Jeg må indrømme at under selve graviditeten var jeg ikke en der glædede sig så meget til lige netop disse ting som i selve fødslen. For man ved jo ikke hvordan sådan noget foregår.
Efter fødslen har vi ikke rigtig fået snakket mere om hvad vi glædede os til, fordi nu var han der jo og min kæreste har de samme ting som da jeg var gravid.
Nu er det sådan at vores søn meget snart fylder 1 år (7. sept), og da vi kom til at snakke om hans fødselsdag herhjemme så skete der bare noget i mig.
Jeg søgte straks på nettet efter dekorationer, tema og jeg skal komme efter dig. Jeg kunne pludselig mærke at det var lige netop DET der var en af de ting jeg havde glædet mig til, børnefødselsdage!

 

Festen planlægges nøje

Jeg har nu gået i halvanden måned nu og puslet omkring hans fødselsdag, og det bliver en allertiders dag. Jeg er gået all in og købt alt mulig dekoration. Endda et banner på 1,5 meter.
Lige netop denne fødselsdag er nok mest spændende for os som forældre og hans gæster som jo ikke ser ham til dagligt, men det er altså stadig hans 1 års fødselsdag og jeg ser den som meget speciel.

Festen er en helt ordinær børnefødselsdag med lune boller og varm kakao. Storm får selvfølgelig en smash cake på bedste vis og det bliver sjovt at se hvad han siger til den.
Det er hans svigerinde der står for både kage og smash cake og hun er noget af en kage mager, så jeg er meget spændt på at se resultatet, men er sikker på det bliver fantastisk.

 

Vi glæder os alle sammen (os og gæster) til den store dag og jeg skal nok lægge et oplæg op omkring det også.